Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

«Γκρεμίζεται» το αφήγημα των εμβολίων: Με κορωνοϊό και ο πλήρως εμβολιασμένος Προκόπης Παυλόπουλος

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, παρόλο που είναι πλήρως εμβολιασμένος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν αναχωρήσει για προγραμματισμένο ταξίδι στην Κύπρο, ο Προκόπης Παυλόπουλος έκανε ένα τυπικό rapid test το οποίο έδειξε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Όπως είναι επόμενο, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας ακύρωσε το ταξίδι και όλες τις δραστηριότητές του για τις επόμενες μέρες.

Σημειώνεται πως ο κ. Παυλόπουλος είναι πλήρως εμβολιασμένος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του:

«Λίγο πριν αναχωρήσει για προγραμματισμένο ταξίδι στην Κύπρο ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος έκανε ένα τυπικό rapid test το οποίο έδειξε ότι είναι θετικός στον Covid-19».

Να θυμίσουμε ότι θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε πριν λίγες ημέρες και ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος είναι επίσης πλήρως εμβολιασμένος. 

Είναι ξεκάθαρο ότι και οι δύο περιπτώσεις -και χιλιάδων ακόμα πολιτών- δείχνουν αυτό το οποίο τονίζουμε εδώ και πολλούς μήνες ότι τα εμβόλια δεν σταματούν την μετάδοση του κορωνοϊού.

Μάλιστα με τα μέτρα τα οποία παίρνει η κυβέρνηση πετυχαίνει ακριβώς το αντίθετο, καθώς οι εμβολιασμένοι δεν κάνουν ποτέ τεστ, νιώθουν απόλυτη ασφάλεια και κυκλοφορούν τελείως ελεύθερα έξω μεταδίδοντας τον ιό και στους ανεμβολίαστους. 

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...