Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Η ΕΡΤ διέκοψε τον Γέροντα Γαβριήλ που κατήγγειλε ανύπαρκτη βοήθεια

«Άλλο οι ευχές, άλλο η ηθική στήριξη και άλλο η υλική και πραγματική βοήθεια» ανέφερε ο Γέροντας Γαβριήλ λίγο πριν τον διακόψουν

Πολλαπλασιάζονται οι φωνές που καταγγέλλουν ότι οι περιοχές της χώρας που φλέγονται τις τελευταίες ημέρες έχουν αφεθεί αβοήθητες καθώς ο κρατικός μηχανισμός δεν έχει ανταποκριθεί.

Τελευταίο παράδειγμα ο αρχιμανδρίτης Γαβριήλ της Μονής Οσίου Δαυίδ στην Εύβοια ο οποίος με δηλώσεις του στο μεσημεριανό δελτίο της ΕΡΤ κατήγγειλε τις αρχές. Μάλιστα, ο παρουσιαστής Αντώνης Αλαφογιώργος διέκοψε άγαρμπα τον αρχιμανδρίτη.

«Η βοήθεια εκ μέρους των κρατικών υπηρεσιών ήταν ελλιπής έως ανύπαρκτη σε σχέση με το μέτρο και την έκταση της φωτιάς. Ευχαριστούμε πολλούς υπηρεσιακούς παράγοντες που μας βοήθησαν αλλά άλλο οι ευχές, άλλο η ηθική στήριξη και άλλο η υλική και πραγματική βοήθεια» σημείωσε με νόημα ο αρχιμανδρίτης Γαβριήλ.

«Και η πνευματική βοήθεια καλή είναι γέροντα αλλά οι καιρικές συνθήκες είναι το βασικό ζήτημα το οποίο κατευθύνει τις καταστάσεις και το ξέρουμε» είπε ο παρουσιαστής, διακόπτοντας απότομα τον αρχιμανδρίτη.


πηγή https://choratouaxoritou.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...