Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Είναι ο μεγαλύτερος πνευματικός ιμπεριαλισμός όλων των εποχών


Ζούμε ήδη την εποχή του θηρίου την ψηφιακή εποχή την époque numérique την εποχή των αριθμών.Πολλοί θα φύγουν ανεπαίσθητα γιατί δεν αντέχουν την τυραννία..Θα τους καταλογιστεί ως μαρτύριο, όπως ο Άγιος Νικόλαος στη Θερμή Μυτιλήνης πέθανε από ανακοπή κατά τα βασανιστήρια!

Οι ειδήμονες

Ζούμε ήδη την εποχή του θηρίου την ψηφιακή εποχή την époque numérique την εποχή των αριθμών….”ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν ” Μην περιμένετε να σας το πει κανένας Κοπρώνυμος. Ήδη άρχισαν τα μαρτύρια..Πολλοί θα φύγουν ανεπαίσθητα γιατί δεν αντέχουν την ένταση το άγχος το στρες την πίεση τον εκβιασμό την τυραννία..Θα τους καταλογιστεί ως μαρτύριο, όπως ο Άγιος Νικόλαος ο εκ Θεσσαλονίκης συναθλητής και συνομολογητής του Αγίου Ραφαήλ του Ιθακίσιου που έπαθε ανακοπή κατά τα βασανιστήρια..

Ζούμε την εποχή του θηρίου της επικαιροποίησης του εκβιαστικού του διλήμματος ….καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό Pfizer, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἢ τόν QR τοῦ θηρίου…Ήδη σε χώρες δεν μπορείς να μπεις πουθενά ούτε πλέον στα σούπερ μάρκετ χωρίς QR και πιστοποιητικό εμβολιασμού .. έτσι το λέμε τώρα..Μάχες στις εισόδους στα εμπορικά στη Γαλλία για να μπει ο κόσμος άνευ του ψηφιακού αριθμού πιστοποίησης.

Δεν ξέρω αν είναι προστάδιο και ποιο στάδιο είναι, σημασία είναι ότι είναι σ΄εξέλιξη το σχέδιο του και το ζούμε, όλοι οι μηχανισμοί κατά του Υιού του Ανθρώπου και όσων θέλουν να παραμείνουν άνθρωποι. Είναι ο τελευταίος πειρασμός της ανθρωπότητας ζητούν την απόλυτη υποταγή την κατάθεση της ελευθερίας, της ελεύθερης βούλησης και την κατάκτηση της οικουμένης. Είναι ο μεγαλύτερος πνευματικός ιμπεριαλισμός όλων των εποχών.. Μια ολιγαρχική και πλουτοκρατική προμηθεϊκή κάστα που στράφηκε εντελώς προς την ύλη επιχειρεί να υποδουλώσει μια και για πάντα το πνεύμα στην Ύλη, τη Ζωή στη ζωή..

Στο Cosmopolis (Actes Sud, 2003), ο Don DeLillo μιλάει για την «αριθμητική εποχή που καθιστά την ανταλλακτική αξία το πρότυπο όλων των πραγμάτων και τη μεγιστοποίηση του κέρδους ως το σκοπό κάθε δράσης».

Ο Μέγας Ειδήμονας είναι ο Χριστός από αυτόν κληθήκαμε Αυτόν ακολουθούμε…μέχρι Τη Νίκη!!

dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...