Υλικα
26 Μπισκοτα Πτι Μπερ
600γρ Φρέσκο Γάλα
200γρ Ζάχαρη
70γρ Κορν Φλαουρ
30ml Φρέσκο Γάλα Για Το Κορν Φλαουρ
30γρ Βούτυρο Αγελάδος
1 Βανιλια
- Για Την Σαντιγύ:
300ml Κρέμα Γάλακτος Adoro Παγωμενη
- Για Την Διακόσμηση:
3 Παστέλια Tων 60γρ με φυστίκι αράπικο
Οδηγιες
- Βαλτε Το Όλο Tο Βράδυ Ψυγείο.
- Το Ταψί Μου Είναι 26×16 cm
https://vasiascrazykitchen.com/glyko-psugiou-me-pti-mper-syntagi/