Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Δραματική έκκληση...

Είμαι 57 χρονών και προτρέπω του νέους να μην εμβολιαστούν για να με σώσουν, αλλά να φροντίσουν να μεταδώσουν στη γενιά μου τον κορονοϊό γιατί αλλιώς δεν υπάρχει σωτηρία γι' αυτούς. Η γενιά μου τους έβαλε στα μνημόνια, η γενιά μου κατέστρεψε τη χώρα και κυβερνά ακόμη χωρίς ίχνος ενοχής και ντροπής, η γενιά μου τους έκλεισε ένα χρόνο μέσα, τους έκλεισε τα πανεπιστήμια τα σχολεία και ό,τι άλλο τους συνδέει με την κοινωνία.
Η γενιά μου τώρα απαιτεί να κάνουν ένα πειραματικό εμβόλιο, δηλαδή τους προτρέπει να γίνουν πειραματόζωα, το οποίο δεν θα προστατεύσει τους ίδιους, αλλά τους εμβολιασμένους και προστατευμένους πατεράδες τους. Ντροπή στον πατέρα δημοσιογράφο που κάνει το παιδί του πειραματόζωο για να σωθεί αυτός και στους επιστήμονες που επιχειρηματολογούν υπέρ του εμβολίου στα παιδιά.
Ποιο πειραματικό εμβόλιο έγινε υποχρεωτικό σε ομάδες που δεν διατρέχουν κίνδυνο; Τέτοιοι επιστήμονες αποτελούν την ντροπή της επιστήμης και ο Μέγκελε μπροστά τους είναι γατάκι. Για να τελειώνουμε: το εμβόλιο τον μόνο που σώζει είναι ο Μητσοτάκης αρχικά και το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα που καταδυναστεύει για χρόνια της χώρα.
Και μόνο γι' αυτό αξίζει να διακινδυνεύσουμε και να απέχουμε απ' τον συγκεκριμένο εμβολιασμό. Κάνουμε βεβαίως όσα εμβόλια είναι ασφαλή και δοκιμασμένα στο χρόνο. Ο Θεός μαζί μας!

Αναγνώστης

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...