Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Στο κόσμο τους οι Αριστεροί... Μία με Φύσσες, μία με πολυτεχνία και Γρηγορόπουλους νομίζουν ότι έχουν περισσότερα δικαιώματα να σπάνε την καραντίνα

σχόλιο Γ.Θ : Αυτοί οι ίδιοι οι Αριστεροί που πιστεύουν ότι έχουν περισσότερα δικαιώματα από όλους τους άλλους εν μέσω καραντίνας, όταν τους μιλήσει κανείς για ανοιχτή Εκκλησία, Λιτανείες, Θείες Λειτουργίες, σεληνιάζονται. Στο αναρχο-αριστερο μυαλό τους, εμείς οι Χριστιανοί δεν έχουμε δικαιώματα. Μόνο αυτοί πρέπει να έχουν...
Καλά τα έλεγε ο Μίκης... ο χειρότερος φασισμός ο Αριστεροφασισμός.
..

Πορεία επιχείρησε να πραγματοποιήσει πριν από λίγη ώρα από τη συμβολή των οδών Γραβιάς και Μπενάκη στα Εξάρχεια, ομάδα Αριστερών για την επέτειο του Γρηγορόπουλου.
Η ομάδα, που αποτελείτο περίπου από είκοσι Αριστερούς, άνοιξε πανό και αποπειράθηκε ετσιθελικά να προχωρήσει συγκροτημένα, αλλά εμποδίστηκε από τις ενισχυμένες αστυνομικές δυνάμεις. Τα μέτρα ασφαλείας από το πρωί στο κέντρο της Αθήνας είναι δρακόντεια, με την ΕΛ.ΑΣ. να έχει έντονη παρουσία ειδικά στα Εξάρχεια, προκειμένου να αποτραπεί τυχόν προσπάθεια πρόκλησης επεισοδίων.

Η ομάδα, που αποτελείτο περίπου από είκοσι άτομα, άνοιξε πανό και αποπειράθηκε να προχωρήσει συγκροτημένα, αλλά εμποδίστηκε από τις ενισχυμένες αστυνομικές δυνάμεις. Τα μέτρα ασφαλείας από το πρωί στο κέντρο της Αθήνας είναι δρακόντεια, με την ΕΛ.ΑΣ. να έχει έντονη παρουσία ειδικά στα Εξάρχεια, προκειμένου να αποτραπεί τυχόν προσπάθεια πρόκλησης επεισοδίων.

Ευτυχώς, για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια ελάχιστοι ήταν οι πολίτες που προσέγγισαν το σημείο. Ανάμεσά τους φυσικά και τετραμελής αντιπροσωπεία της ΟΛΜΕ, που φώναξε συνθήματα σπάζοντας την καραντίνα και γράφοντας στα παλιά της υποδήματα όλους τους υπόλοιπους που είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τα μέτρα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ευτυχώς παρεμποδίστηκε από δυνάμεις της αστυνομίας αντιπροσωπεία από κνίτες που επεδίωξε να προσεγγίσει το σημείο. Πανό άνοιξαν στο σημείο και κουκουέδες.

 

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...