Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Οι πρώτες Ομάδες Προσευχής Ψαλτηρίου ξεκίνησαν

Με τη βοήθεια του Θεού οι πρώτες Ομάδες Προσευχής ενεργοποιήθηκαν σήμερα



Προσπαθούμε να μην καθυστερήσουμε για την ενεργοποίηση του συνόλου των ομάδων, όμως η τεράστια συμμετοχή από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του εξωτερικού έχει ως αποτέλεσμα να χρειαζόμαστε λίγες μέρες ακόμα. Αδέρφια, λίγο υπομονή! Καταβάλουμε υπερπροσπάθεια οι συνεργάτες μου και εγώ, αλλά η συμμετοχή είναι τεράστια.

Λίγα λόγια για τη διαδικασία.

Με το ξεκίνημα της κάθε ομάδας ο καθένας από εμάς θα ξεκινήσει από ένα διαφορετικό κάθισμα του Ψαλτηρίου και κάθε μέρα θα διαβάζει ένα κάθισμα. Την επόμενη μέρα θα διαβάζει το επόμενο κάθισμα, τη μεθεπόμενη το μεθεπόμενο κ.ο.κ. Με τον τρόπο αυτό ο καθένας μας θα έχει διαβάσει μέσα σε 20 μέρες και τα 20 καθίσματα, άρα ολόκληρο το Ψαλτήρι. Φροντίσαμε η κάθε ομάδα να έχει αριθμό μελών 20 ~ 25 αδελφούς μας, ώστε να δοθεί κατά το ξεκίνημα από ένα διαφορετικό κάθισμα στον καθένα σαν αφετηρία προκειμένου κάθε μέρα η κάθε ομάδα να διαβάζει ολόκληρο ψαλτήρι.

Όποιος δεν μπορεί να προμηθευτεί το Ψαλτήρι, μπορεί να βρει τους Ψαλμούς στην παρακάτω διεύθυνση.
http://www.apostoliki-diakonia.gr/bible/bible.asp?contents=old_testament/contents_Psalmoi.asp&main=OldTes

Για να βρείτε πως χωρίζονται τα καθίσματα δείτε στην παρακάτω διεύθυνση.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%AC%CE%B8%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1_(%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1)

Επιδιώξαμε σε κάθε ομάδα να μπει κάποιος επικεφαλής - συντονιστής προκειμένου να απευθύνεστε για θέματα λειτουργίας της ομάδας σας, όπως για παράδειγμα ένταξη νέων μελών, αποχώρηση κλπ. Σε κάποιες ομάδες δυσκολευόμαστε να βρούμε.

Αδέρφια, λίγο υπομονή!

Σας ευχαριστούμε 

Γ.Θ

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...