Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Κατά εμβολίων και εκτρώσεων ο Κάνιε Γουέστ: «Θέλουν να μας βάλουν τσιπάκια»

 «Θέλουν να μας βάλουν τσιπάκια μέσα μας, θέλουν να μας κάνουν όλων των ειδών τα πράγματα ώστε να μην μπορούμε να περάσουμε τις πύλες του παραδείσου» 

Σε περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις πολιτικές που θα προωθήσει διεκδικώντας το προεδρικό χρίσμα των ΗΠΑ τον προσεχή Νοέμβρη προχώρησε ο Κάνιε Γουέστ


Ο Αμερικανός τραγουδιστής δήλωσε πως θα υποστηρίξει το κίνημα εναντίον των εκτρώσεων, εμφανίστηκε επιφυλακτικός απέναντι στο εμβόλιο κατά του κορονοϊού και εξέφρασε την επιθυμία του για επιστροφή του «Φόβου και της Αγάπης του Θεού» στην εκπαίδευση.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στο «Forbes», o Γουέστ δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος με το Κόμμα των Γενεθλίων, αφού αν εκλεγεί «θα είναι τα γενέθλια όλων».

Το σλόγκαν της προεκλογικής εκστρατείας του θα είναι μια συντομότερη εκδοχή του μότο του Μπαράκ Ομπάμα «Yes we can (Ναι, μπορούμε), που θα αποτελείται μόνο από τη λέξη «Yes» (Ναι).

Ο Γουέστ έχασε την προθεσμία για να συμμετάσχει στις προκριματικές εκλογές σε αρκετές αμερικανικές πολιτείες, αλλά ισχυρίστηκε ότι θα μπορούσε να προστεθεί ως όψιμος υποψήφιος εξαιτίας της πανδημίας κορονοϊού.

Οι σύμβουλοι πολιτικής εκστρατείας του Γουέστ είναι η σύζυγός του, τηλεοπτική σταρ Κιμ Καρντάσιαν και ο ιδρυτής της Tesla, Έλον Μασκ.

«Πρότεινα στον Μασκ να είναι επικεφαλής του διαστημικού μας προγράμματος» ανέφερε ο Κάνιε Γουέστ για τον δισεκατομμυριούχο ιδρυτή της SpaceX.

Μια ενδεχόμενη νίκη του στις προεδρικές εκλογές είτε του 2020 είτε του 2024 -που ήταν η αρχική του επιλογή- θα ήταν «Θέλημα Θεού», ενώ μιλώντας για τον Πρόεδρο Τραμπ ανέφερε ότι είναι «ο πλησιέστερος Πρόεδρος εδώ και χρόνια που επέτρεψε στον Θεό να είναι μέρος της συζήτησης».

Σύμφωνα με τον Guardian, ο Κάνιε Γουέστ στο παρελθόν είχε στηρίξει τον Ντόναλντ Τραμπ και είχε εμφανιστεί φορώντας καπέλα με το σλόγκαν του Αμερικανού Προέδρου «Make America Great Again» (Ας κάνουμε την Αμερική σπουδαία ξανά).

Όσο για την ανάπτυξη εμβολίου κατά της COVID-19, ο Γουέστ ανέφερε: «Είναι τόσα τα παιδιά μας που εμβολιάζονται και παραλύουν… Οπότε όταν λένε ότι ο τρόπος να φτιάξουμε την κατάσταση με τον κορονοϊό είναι με εμβόλιο, είμαι πολύ επιφυλακτικός. Αυτό είναι στο σημάδι του θηρίου (Αντίχριστου)» ανέφερε.

«Θέλουν να μας βάλουν τσιπάκια μέσα μας, θέλουν να μας κάνουν όλων των ειδών τα πράγματα ώστε να μην μπορούμε να περάσουμε τις πύλες του παραδείσου» ανέφερε ο Αμερικανός τραγουδιστής.

«Είναι όλα σχετικά με τον Θεό. Πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε πράγματα που κάνουν τον Θεό έξαλλο» είπε ο Γουέστ για την πανδημία κορονοϊού.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...