Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Γιώργος Τράγκας: Μετά την Αγία Σοφία που έγινε τζαμί, με Κ. Μητσοτάκη μπορεί να ξυπνήσουμε και να έχουμε χάσει το μισό Αιγαίο

Όλα μπορούν να συμβούν επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Θεωρείται «πολιτικός νάνος» από την Άγκυρα. Άπαντες στον διεθνή περίγυρο τον θεωρούν «υπάλληλο» και «φιλιππινέζα» της κυβέρνησης του Βερολίνου.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ερντογάν προωθεί όλα τα επεκτατικά σχέδια της Τουρκίας επί των ημερών του Μητσοτάκη. Είναι τόσο δόλιος, τόσο νοσηρός, αλλά και τόσο «πολιτικά ανόητος», που ασχολείται ως υποχόνδριος του Μολιέρου με τον covid 19, ενώ χάνεται η εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδος και η ιστορία της.
Επί των ημερών Μητσοτάκη, η Αγία Σοφία έγινε τζαμί και όλοι οι γείτονες προωθούν τα συμφέροντα τους σε βάρος μας. Η ματαίωση του ταξιδιού του Υπουργού Άμυνας στην Ουάσινγκτον, δεν είναι τυχαία. Η Αμερικανική διοίκηση έχει κατανοήσει πλήρως ποια παιχνίδια του Βερολίνου έπαιξε και παίζει σε βάρος της ο Μητσοτάκης.
Η Ελλάδα είναι πολύ άτυχη που έχει πρωθυπουργό μια τέτοια ελλειποβαρή και πολιτικά ανέμπνευστη προσωπικότητα. Ο Μητσοτάκης αποδεικνύεται στην πράξη ότι έχει μηδαμινό κύρος στο διεθνή περίγυρο. Δεν αποκλείεται να ξυπνήσουμε μια μέρα, όσο είναι στην εξουσία και να διαπιστώσουμε ότι χάθηκε το μισό Αιγαίο και η Θράκη.

https://crashonline.gr
https://amethystosbooks.blogspot.com

5 σχόλια:

 1. ΠΟΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ! ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟ... ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. > Δεν αποκλείεται να ξυπνήσουμε μια μέρα, όσο είναι στην εξουσία και να διαπιστώσουμε ότι χάθηκε το μισό Αιγαίο και η Θράκη.

  Όχι, δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αυτό.
  Γιατί δεν πρόκειται να ξυπνήσουμε ποτέ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΟΙ...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΖΑΜΙ. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΖΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΚΑΨΕΙ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΕΠΙΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ.: "ΑΦΕΝΤΙΚΟ, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΛΥΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΦΙΛΗΣΩ"...(ΟΠΟΥ ΘΕΣ..!!!)

  Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΖΑΜΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ.
  ΖΗΤΕΙΤΑΙ  ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΣΤΗΣ  ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ.  ΤΙ  ΦΑΤΣΑ  ΕΙΝΑΙ  ΑΥΤΗ;  ΠΟΣΟ  ΥΨΗΛΟΦΡΟΣΥΝΗ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ  ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ  ΚΑΝΕΙΣ  ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ    ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ;
  ΕΝΑΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΜΕ  ΑΥΤΟ  ΤΟ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ  ΣΗΜΕΡΑ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΤΟΥ  ΕΘΝΟΥΣ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ.  ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ  ΚΑΙ  Ο  ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ  ΟΠΙΣΘΕΝ  ΑΥΤΩΝ  "ΕΙΔΙΚΟΣ"  ΔΑΚΤΥΛΟΣ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΜΑΣ  ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ  ΚΑΠΟΤΕ   ΓΙΑ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ  ΚΑΙ  ΜΙΑ  ΚΑΡΑΚΑΞΑ...
  ΦΤΟΥ..!!ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ "ΠΑΤΗΣΑΜΕ"
  ΣΑΝ ΜΑ@@ΚΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ... 

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλά οι Γερμανοί θεωρούν ότι υπάρχει κάποια ουννική συγγένεια με ένα κομμάτι των Τούρκων λόγω παλαιάς καταγωγής και τους υποστήριζαν και τους υποστηρίζουν.

  Εμείς τι προσδοκούμε από λαούς τέτοιας ιστορικής πορείας και μορφής !

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...