Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Έρευνα για προεδρικές εκλογές Τουρκίας: Ο Ιμάμογλου ξεπερνά σε δημοτικότητα τον Ερντογάν

σχόλιο Γ.Θ : Δεν πιστεύω ότι ο Ιμάμογλου θα καταφέρει να γίνει Πρόεδρος της Τουρκίας. Με νοθεία, πραξικόπημα, δολοφονία ή όλα τα παραπάνω ο Ερντογάν θα κρατήσει την καρέκλα ισοβίως γιατί αν την χάσει γνωρίζει καλά ότι οι χιλιάδες εσωτερικοί και εξωτερικοί εχθροί που απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια, θα το ετοιμάσουν μία άλλη καρέκλα που μπαίνει στην πρίζα...
Εκτός αυτού, ακόμα και αν ο Ιμάμογλου κατέφερνε να γινόταν Πρόεδρος της Τουρκίας, θα ήταν σχεδόν απίθανο, αυτός ο μετριοπαθής και ήπιος άνθρωπος, να δώσει την εντολή για εισβολή στην Ελλάδα.

Οι προφητείες των σύγχρονων Αγίων όμως μιλάνε για εισβολή των Τούρκων άρα και με αυτό το σκεπτικό ο Ιμάμογλου δεν φαίνεται να είναι ο άνθρωπος των Γεγονότων που περιμένουμε...

Οι Τούρκοι πολίτες προτιμούν να δουν τον Εκρέμ Ιμάμογλου ως τον επόμενο πρόεδρο της χώρας
προερχόμενο από την αντιπολίτευση και ο οποίος κέρδισε φέτος τη δημαρχία της Κωνσταντινούπολης, παρά τον σημερινό πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Αυτό δείχνει έρευνα της Piar (PİAR Kamuoyu Araştırma Merkezi), στην οποία το 44, 5 τοις εκατό των συμμετεχόντων δήλωσε ότι εάν οι εκλογές στην Τουρκία διεξάγονταν σήμερα, θα ψήφιζε για τον Ιμάμογλου, ενώ το 39,7% δήλωσε ότι θα υποστηρίξει τον Ερντογάν.

Η έρευνα διεξήχθη μεταξύ τις 19 Νοεμβρίου έως τις 24 σε 26 επαρχίες της Τουρκίας.

«Συμμετείχαν 2416 αντιπροσωπευτικά άτομα του αστικού και αγροτικού πληθυσμού με προσωπική συνέντευξη. Στη μελέτη υπάρχει περιθώριο σφάλματος +/- 2,7%, όπως σημειώνεται.

echedoros-a.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...