Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Απίστευτες εικόνες: Πολυτελές γιοτ μετατρέπεται σε υποβρύχιο

Aναμένεται να καθορίσει το μέλλον των superyachts

Μοιάζει περισσότερο να έχει βγει από κινηματογραφική ταινία παρά ως κάτι που ανήκει στον πραγματικό κόσμο. Εν τούτοις, αναμένεται να καθορίσει το μέλλον των superyachts τα οποία θα κινούνται πάνω και κάτω από το νερό.

Είναι γνωστό ως Carapace και αποτελεί δημιουργία της αρχιτέκτονα από την Ιταλία Elena Nappi. Το υβριδικό σκάφος θαμπορεί να ταξιδέψει στην επιφάνεια του νερού αλλά και κάτω από αυτό και να φτάσει σε βάθος ακόμη και 300 μέτρων για περισσότερο από δέκα ημέρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cnn.com, η Nappi κατέληξε στο εν λόγω σχέδιο μετά από πολλά χρόνια πειραματισμών και ναυτιλιακής έρευνας. Όπως υποστηρίζει η ίδια αποτελεί το νέο είδος στην κατηγορία των Mega yachts και καταφέρνει να συγκεράσει την πολυτέλεια, την ιδιωτικότητα και την καινοτομία.

«Ο κόσμος των πολυτελών υποβρυχίων αποτελεί το τελευταίο σύνορο στο πεδίο του πειραματισμού και πιθανώς υβριδική προσέγγιση αποτελέσει τη βάση για τη μελλοντική ανάπτυξη τους», δηλώνει.

Το Carapace θα έχει πετρελαιοκίνητη και ηλεκτρική μηχανή και ο σκελετός του βασίζεται σε ελαφρύ αλουμίνιο. Διαθέτει 3 τρία επίπεδα με VIP καμπίνες, μπαρ, spa και πολλές άλλες παροχές.













πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...