Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Αποκάλυψη ΣΟΚ για την επέμβαση των Αμερικανών σε εκλογές ανά τον κόσμο


σχόλιο Γ.Θ : Και έχουν το θράσος να κατηγορούν την Ρωσία ότι παρενέβει στις δικές τους εκλογές και έχουν το θράσος να μιλάνε κουνώντας το δάκτυλο σε άλλα κράτη για Δημοκρατία και έχουν το θράσος να σε λένε φασίστα και λαϊκιστή εάν επιλέξεις κάτι που δεν τους αρέσει. Καμαρώστε τις... αυτές είναι οι ΗΠΑ



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ενώ στις ΗΠΑ είναι γνωστός θόρυβος που είχε δημιουργηθεί για την προεδρικές εκλογές και στην εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, το γνωστό αμερικανικό πανεπιστήμιο, Carnegie- Mellon, δημοσίευσε πριν από καιρό στο διαδίκτυο μια άκρως αποκαλυπτική έρευνα του πολιτικού επιστήμονα, Don Levin, όπου αποκαλύπτονταν ότι την χρονική περίοδο από το 1946 μέχρι το 2000, (αλλά και πιο περά), η αμερικανική μυστική υπηρεσία, η CIA, είχε άμεση ανάμειξη στις ελληνικές εκλογές καθώς και στις εκλογές άλλων 45 κρατών.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα της αντιαμερικανικής τουρκικής επιθεώρησης, Aydınlık, αποκαλύπτεται από την μελέτη του Carnegie- Mellon ότι οι ΗΠΑ μέσω της CIA είχαν αναμειχτεί άμεσα στις εκλογές 45 χωρών και είχαν επηρεάσει άμεσα το εκλογικό αποτέλεσμα, φυσικά προς εξυπηρέτηση των αμερικανικών συμφερόντων.


Ο επηρεασμός των εκλογών και του εκλογικού αποτελέσματος γίνονταν με πολλούς τρόπους, όπως π.χ :
-Οικονομική ενίσχυση του φιλοαμερικανικού κόμματος. Το αμερικανικό χρήμα έρρεε άφθονο για την εκλογή των επιλεγμένων, (κατόπιν «μυστικών» διαβουλεύσεων) υποψηφίων.
-«Ειδική» εκπαίδευση για την διοργάνωση της προεκλογικής εκστρατείας με επιλεγμένα σλόγκαν κλπ.
-Μαύρη προπαγάνδα κατά των αντιαμερικανικών κομμάτων με την καθοριστική συμβολή χρηματοδοτουμένων ΜΜΕ, (αυτό τις σας θυμίζει ?).
-Φτιαχτές δήθεν «αποκαλύψεις» –σκάνδαλα κατά των πολιτικών που έχουν αντιαμερικανικές θέσεις, (και αυτό τι σας θυμίζει)

Σημαντική είναι η επισήμανση, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευα του αμερικανικού πανεπιστημίου, ότι σε ποσοστό 59% η ανάμειξη της CIA είχε μεγάλη επιτυχία και στις εκλογές εκλέγονταν οι ευνοούμενοι από την αμερικανική μυστική υπηρεσία.

Μετά από όλες αυτές τις αποκρύψεις, χρήσιμο είναι να αναλογιστούμε τα αποτελέσματα των ελληνικών εκλογικών αναμετρήσεων ειδικά των τελευταίων ετών μέχρι το 2000 και όχι μόνο και ίσως κατανοήσουμε ορισμένα πράγματα και κυρίως την βασική αιτία που βρισκόμαστε σήμερα υπό ένα στυγνό κατοχικό καθεστώς.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
http://nikosxeiladakis.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...