Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Κέννεντυ: «Ο Μπιλ Γκέιτς θα σπείρει τον θάνατο και την υποδούλωση με το εμβόλιο για τον κορονοϊό»

 Σε ανάρτησή του στο Instagram ο Ρόμπερτ Κέννεντυ, ανηψιός του δολοφονηθέντος Προέδρου των ΗΠΑ Τζων Κέννεντυ, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Τα εμβόλια, για τον Bill Gates, είναι μια στρατηγική φιλανθρωπίας που τροφοδοτεί τις πολυάριθμες επιχειρήσεις που σχετίζονται με το εμβόλιο (συμπεριλαμβανομένης της φιλοδοξίας της Microsoft να ελέγχει μια παγκόσμια επιχείρηση ταυτότητας εμβολιασμού) και να του δώσει δικτατορικό έλεγχο στην παγκόσμια πολιτική υγείας – η αιχμή του εταιρικού νεοϊμπεριαλισμού.

Η εμμονή του Gates με τα εμβόλια φαίνεται να τροφοδοτείται από μια μεσαιωνική πεποίθηση ότι έχει χρισθεί να σώσει τον κόσμο με την τεχνολογία και μια θεϊκή προθυμία να πειραματιστεί με τη ζωή των πιο αδύναμων ανθρώπων.

Με την υπόσχεση για την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας με 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια, ο Gates ανέλαβε τον έλεγχο της Εθνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής της Ινδίας (NAB) και έδωσε εντολή για 50 εμβόλια κατά της πολιομυελίτιδας σε κάθε παιδί πριν από την ηλικία των πέντε ετών. Οι Ινδοί γιατροί κατηγορούν την εκστρατεία για μια καταστροφική επιδημία πολιομυελίτιδας που παρέλυσε 496.000 παιδιά μεταξύ 2000 και το 2017. Το 2017, η ινδική κυβέρνηση έστειλε πίσω το σχήμα των εμβολίων του Gates και έδιωξε τον Gates και τους φίλους του από το NAB. Τα ποσοστά παράλυσης της πολιομυελίτιδας υποχώρησαν ραγδαία. Το 2017, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας παραδέχτηκε διστακτικά ότι η παγκόσμια έκρηξη της πολιομυελίτιδας είναι κυρίως συνέπεια του εμβολίου, που σημαίνει ότι προέρχεται από το Πρόγραμμα Εμβολίων του Gates.

Οι πιο τρομακτικές επιδημίες στο Κονγκό, τις Φιλιππίνες και το Αφγανιστάν συνδέονται όλες με τα εμβόλια του Gates. Μέχρι το 2018, 3/4 των παγκόσμιων περιπτώσεων πολιομυελίτιδας ήταν από τα εμβόλια του Gates.

Το 2014, το Ίδρυμα Gates χρηματοδότησε δοκιμές πειραματικών εμβολίων HPV, που αναπτύχθηκαν από την GSK και τη Merck, σε 23.000 νεαρά κορίτσια σε απομακρυσμένες ινδικές επαρχίες. Περίπου 1,200 εμφάνισαν σοβαρές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων αυτοάνοσων και διαταραχών γονιμότητας. Επτά πέθαναν. Οι ινδικές κυβερνητικές έρευνες κατήγγειλαν ότι οι ερευνητές που χρηματοδοτούνται από τον Gates διέπραξαν σωρό ηθικές παραβιάσεις: πιέζοντας τα ευάλωτα κορίτσια του χωριού, εκφοβίζοντας τους γονείς, παραποιώντας τα έντυπα συγκατάθεσης και αρνούμενοι την ιατρική περίθαλψη στα κορίτσια που είχαν υποστεί βλάβη. Η υπόθεση βρίσκεται τώρα στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας.

Το 2010, το Ίδρυμα Gates χρηματοδότησε μια δοκιμή πειραματικού εμβολίου ελονοσίας της GSK, σκοτώνοντας 151 βρέφη στην Αφρική και προκαλώντας σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως παράλυση και εμπύρετους σπασμούς σε 1.048 από τα 5.049 παιδιά».

https://www.omorfhzwh.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...