Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Ο καιρός που η συσσωρευμένη οργή του Έλληνα θα πέσει πάνω σε εχθρούς και προδότες είναι κοντά!

Ο προαιώνιος εχθρός ας μην τρέφει ψευδαισθήσεις για εύκολη επικράτηση κατά της Ελλάδος

 Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών 
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ

Η αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, η πρώτη μετά την εισβολή του «Αττίλα» στην Κύπρο το 1974, προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί την οργή και την αγανάκτηση του ελληνικού λαού.

Ο Έλληνας νοιώθει να θίγεται το εθνικό του φιλότιμο από την ύπουλη και επιθετική συμπεριφορά των τουρκικών αρχών, και στο πρόσωπο των δύο απαχθέντων, να πληγώνεται κατ’ εξακολούθηση η τιμή και η αξιοπρέπεια του Ελληνικού Στρατού.

Η καταστρατήγηση της στρατιωτικής δεοντολογίας σε ότι έχει να κάνει με αιχμαλώτους και δη στρατιωτικούς, υποτίθεται φίλιου και συμμαχικού στρατού στο ΝΑΤΟ, είναι απαράδεκτη και ατιμωτική.

Παράλληλα, φανερώνει από τη μία τον αγροίκο και απολίτιστο χαρακτήρα των γειτόνων μας, γνωρίσματα της ιστορικής τους φυσιογνωμίας διαχρονικά, ενώ από την άλλη, καταδεικνύουν σε εχθρούς και δήθεν συμμάχους, την έλλειψη σθένους και αποφασιστικότητας από πλευράς της δικής μας κυβέρνησης, να προβεί έστω σε ένα διάβημα διαμαρτυρίας απέναντι σε τέτοια προκλητική, εχθρική και άξεστη συμπεριφορά.

Τα ευχολόγια της ελληνικής κυβέρνησης και του συνόλου της αντιπολιτεύσεως και των κομμάτων του κοινοβουλευτισμού, που αποτελούν τις πολλές όψεις του ιδίου αρρωστημένου και εθνοκτόνου κατεστημένου, διαψεύδονται καθημερινά, ενώ γίνεται πλέον πασιφανής η πρόθεση του Σουλτάνου Ερντογάν να εκμεταλλευτεί την υπόθεση, να διασύρει τη χώρα μας και τον Ελληνικό Στρατό, εκμεταλλευόμενος την υποχωρητική και κατευναστική στάση της κυβερνήσεως Τσίπρα - Καμμένου σε Αιγαίο, Κύπρο, Ήπειρο και τώρα στον Έβρο.

Η κυβέρνηση των δύο συνεταίρων υποτακτικών, μουδιασμένη και ανώμαλα προσγειωμένη στην πραγματικότητα, διαπιστώνει πως οι σχέσεις μεταξύ κρατών δεν υπαγορεύονται από το «δίκαιον», το οποίο, όπως μας διδάσκει ο μεγάλος Θουκυδίδης, έχει αξία όπου ίση υπάρχει δύναμη προς επιβολή αυτού, και πως πάντα ο ισχυρός επιβάλλει ό,τι του επιτρέπει η δύναμή του, ενώ ο ασθενής παραχωρεί ό,τι του επιβάλλει η αδυναμία του.

Φαίνεται πως τα ρίσκα που πήρε η κυβέρνησή μας, έναντι του εξ ανατολών κινδύνου, ήταν τουλάχιστον επιπόλαια και εξελίσσονται σε άκρως επικίνδυνα, προκαλώντας ακόμη περισσότερο τον αγροίκο διεκδικητή της Μεσογείου, μιας και τόσο οι δήθεν εταίροι μας της Ε.Ε. όσο και οι σύμμαχοι μας ΗΠΑ, παίζουν τον ρόλο του Πόντιου Πιλάτου και ταυτόχρονα επιχειρούν να αποκομίσουν κέρδη στην Πλάτη μας.

Πόσο λυπηρό και ταυτόχρονα εκνευριστικό πράγματι, το σθένος και η πυγμή μιας κυβέρνησης να εξαντλείται επί των εξαθλιωμένων πολιτών, των οποίων, με αγέρωχο και άτεγκτο βλέμμα, διαρπάζει την περιουσία, ενώ, συγχρόνως, έναντι των τουρκικών επιβουλών να επιδεικνύει στάση υπόδουλη, υποτακτική και υποχωρητική!

Αυτή η κατάντια μας αηδιάζει, μας θυμώνει και προκαλεί το υγιές ένστικτο του Έλληνα, που διαχρονικά δεν έπαψε ποτέ να αγωνίζεται για αξιοπρέπεια. Ο προαιώνιος εχθρός ας μην τρέφει ψευδαισθήσεις για εύκολη επικράτηση κατά της Ελλάδος.

Η κυβέρνησή των ξένων συμφερόντων, ασφαλώς υποταγμένη και ανίκανη, δεν εκφράζει το φρόνημα του ελληνικού λαού που και ακμαίο είναι και ακαταμάχητο!

Ο καιρός που η συσσωρευμένη οργή του Έλληνα θα πέσει πάνω σε εχθρούς και προδότες είναι κοντά! Με ηθικό ακμαιότατο και φρόνημα ισχυρό θα συντρίψουμε την κατά της πατρίδος επιβουλή και αλίμονο σε όποιον κάνει το λάθος να υποτιμήσει το σθένος, το ηθικό και την αποφασιστικότητά του ένδοξου Ελληνικού Στρατού και λαού, που θα υπερασπιστεί την ακεραιότητα της Πατρίδος. «Ή ταν ή επί τας»!

Σε ότι μας αφορά, καλούμε τους Έλληνες να είναι σε επαγρύπνηση και διαμηνύουμε προς όλες τις κατευθύνσεις, πως θα προβούμε στις όποιες ενέργειες κριθούν αναγκαίες, ώστε να πιεστούν οι δύο κυβερνήσεις, για τη γρήγορη και ασφαλή απελευθέρωση των δύο παλικαριών μας…

Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...