Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Επιστολή Κρητών στους βουλευτές: Εχθροί του λαού όσοι ψηφίσουν το όνομα «Μακεδονία»

σχόλιο Γ.Θ :  Στο θρυλικό Αρκάδι, στο σημείο που τα λιοντάρια της Κρήτης το 1866 ανατινάχτηκαν για την Ελευθερία, εκεί ορκιστήκαμε να φανούμε αντάξιοι των προγόνων μας.
Δεν μας νοιάζει αν είμαστε πολλοί ή λίγοι, δεν μας νοιάζει τι θα πουν οι αντίθετοι για εμάς, μας νοιάζει τι θα κάνουμε εμείς ως Έλληνες.
Αντίσταση τώρα και καλή Λευτεριά!



Επιστολή προς βουλευτές έστειλε το «Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών» - Οι Κρήτες προειδοποιούν ότι τυχόν αποδοχή του ονόματος Μακεδονία θα τους καταστήσει εχθρούς του ελληνικού λαού

Να σταματήσουν άμεσα κάθε «εφιαλτική» επιλογή που παραχωρεί τον όρο «Μακεδονία» στην κυβέρνηση των Σκοπίων καλεί τους βουλευτές όλων των κομμάτων το «Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών» με ανοικτή επιστολή.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Προς: Προς όλους τους βουλευτές του κοινοβουλίου και ιδιαίτερα προς τους συντοπίτες μας Κρητικούς…

ΚΟΙΝ: Πρόεδρο της βουλής & ΜΜΕ

Κυρίες και κύριοι βουλευτές λυπούμεθα ειλικρινώς, που αναγκαζόμαστε να σας καταθέσουμε την παρούσα επιστολή. Αιτία της κατάθεσής της αποτελούν οι μέχρι σήμερα επιλογές και αποφάσεις σας, οι οποίες ξεπουλούν την ΕΘΝΙΚΗ μας ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, καταργούν την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ των Ελλήνων και μειώνουν τη δυναμικότητα της προασπίσεως των ΕΔΑΦΩΝ της πατρίδος μας.

Μην αρκούμενοι όμως στα προαναφερόμενα, συνεχίζετε τις πολιτικές της εξαθλίωσης και του εξευτελισμού του ελληνικού λαού, καταπατώντας κάθε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ έννοια, οδηγώντας το μητροπολιτικό έθνος των Ελλήνων στην καταστροφή.

Επιτρέπετε στα εγχώρια και ξένα αρπακτικά να κλέπτουν τη δημόσια και την ιδιωτική περιουσία των ΕΛΛΗΝΩΝ, με συνοπτικές διαδικασίες. Καταστρέφετε -μέσω εσχάτης προδοσίας- ως όργανα της παγκοσμιοποίησης, της νέας τάξης πραγμάτων και του διεθνιστικού αθεϊσμού, την ΕΘΝΙΚΗ μας ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και την ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΠΙΣΤΗ μας, ενώ προσβάλλετε την ΙΣΤΟΡΙΑ μας, τα ΙΕΡΑ, τα ΟΣΙΑ και τα ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ των ΠΡΟΓΟΝΩΝ μας, καθιστώντας την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ασήμαντη και ανίσχυρη.

Οι τακτικές σας, διαμελίζουν την πατρίδα μας και επιτρέπουν σε ξένα οικονομικά συμφέροντα -σε συνδυασμό με μια εθνοκτόνο στρατηγική- να διαλύουν τον εθνολογικό και οικονομικό-αναπτυξιακό ιστό της χώρας. Θεωρούμε ότι το ερεβώδες πολιτικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα που υπηρετείτε, ελέγχει, υπονομεύει και προσβάλλει την ανθρώπινη ελευθερία.

Είμαστε σίγουροι ότι οποιαδήποτε ενέργειά σας, ενείχε και ενέχει δόλο, σκοπιμότητα, παραπλάνηση των Ελλήνων και ισχυρές δόσεις ιδιοτέλειας και εθνικής ζημίας. Όλα αυτά επιδιώκουν να έχουν ως αποτέλεσμα τον εξανδραποδισμό και τον αφανισμό των μελλοντικών γενεών των Ελλήνων.

Τιμούμε τους ήρωες προγόνους μας και την ιστορία μας, αφού χάριν των θυσιών και των αγώνων που έδωσαν αυτοί, έχουμε τα σημερινά γεωγραφικά μας όρια ως χώρα. Όμως εσείς ως «όψιμοι», ανιστόρητοι πολιτικοί, διαπραγματεύεστε αυτά με μειοδοτικό τρόπο.

Σας διαμηνύουμε τέλος σε όλους τους τόνους, να παύσετε αμέσως αυτές τις εφιαλτικές επιλογές σας, οι οποίες τίθενται ενάντια στην βούληση του λαού μας και σας προειδοποιούμε πως με την όποια ψήφος σας, θα παραχωρείτε κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας, -όπως με το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ-, θα αποτελείτε ΕΧΘΡΟΙ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ενώ θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι, για τις όποιες συνέπειες προκύψουν… Επιβάλλεται να σταματήστε πια να κατρακυλάτε ολοένα και περισσότερο το έθνος μας, οδηγώντας το σε συνθήκες χάους.

Επιβάλλεται επίσης να σας διατυπώσουμε ευθαρσώς, ότι δεν έχουμε καμιά απολύτως σχέση -απεναντίας τα απεχθανόμεθα- με κανένα από τα γνωστά, καταστροφικά κόμματα της παρούσης Βουλής, ούτε με κανένα άλλο από τα γνωστά και άγνωστα εξωκοινοβουλευτικά, καθώς και με κανένα από τα όποια κινήματα, ομάδες και άλλα πολιτικά μορφώματα.

Είμεθα μια χούφτα αγνών, σκεπτόμενων, φτωχών, ευαίσθητων, ανιδιοτελών, δυνατών και ΓΝΗΣΙΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

«Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών»


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...