Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΡΩΣΙΑΣ – ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

JJKJJ
σχόλιο Γ.Θ : Το ισλαμικό γέννημα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών ετοιμάζεται για τον τελικό στόχο του...


Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Nezavissimaïa gazeta  , το Ισλαμικό Κράτος Ιράκ και M. Συρίας (ISIS ) θα διαθέσει 70 000 000 δολάρια για την αποσταθεροποίηση της Κεντρικής Ασίας.
Ο Πρόεδρος του Καζακστάν, Νουρσουλτάν Ναζαρμπαγιέφ  διέταξε ήδη τη  λήψη έκτακτων μέτρων για την ενισχυμένη φύλαξη των συνόρων λόγω  κινητικότητας της Τζιχαντιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης.
Πρωταρχικός σκοπός της ΙSIS είναι η αποσταθεροποίηση της κοιλάδας της Φεργκάνα, στα νότια του Κιργκιζιστάν και Ουζμπεκιστάν , όπως ανακοίνωσε χθες ο Καντύρ Μαλίκοβ , διευθυντής του Κέντρου Θρησκευτικής, Πολιτικής και Νομικής Ανάλυσης.
Δήλωσε ότι στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους Ιράκ και Μ.Συρίας έχει σχηματισθεί ομάδα από Καζάκους, Ουζμπέκους, Κιργκιζιανούς και Τατζικιστανούς η οποία και θα αναλάβει την οργάνωση και διεκπεραίωση μιας σειράς τρομοκρατικών επιθέσεων.
Ο Αλέξανδρος Σομπιανίν, στενός συνεργάτης του Πούτιν και Διευθυντής της Υπηρεσίας Στρατηγικού Σχεδιασμού της Ευρασιατικής Συνοριακής Ένωσης, υποστήριξε ότι η  ISIS είναι γέννημα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών που όμως ελέγχεται από τις γουαχαμπιτικές μοναρχίες του Κόλπου οι οποίες  έχουν οικονομική αυτάρκεια  αλλά όχι και στρατιωτική. Δεκάδες από τις μεγαλύτερες αμερικανικές βάσεις βρίσκονται στη Σαουδική Αραβία, στο Κατάρ και στο Κουβέιτ. Συνεπώς τα σχέδια  του Ισλαμικού Κράτους Ιράκ και Μ. Συρίας  επεκτείνονται και πέραν της αποσταθεροποίησης του Ουζμπεκιστάν. Έχει πολλές φορές ανακοινωθεί ότι ο τελικός στόχος της οργάνωσης είναι οι ταταρικές και μπαχκιρικές περιοχές στη Ρωσία και στο Καζακστάν.

hghgkgk

«Ενώ παλιότερα οι ισλαμιστές του Αφγανιστάν και του Πακιστάν στόχευαν τις χώρες Τατζικιστάν και Κιργκιζιστάν για να τις χρησιμοποιήσουν ως βάση για επεμβάσεις στο Ουζμπεκιστάν, τώρα στόχος τους είναι το Καζακστάν, το Τουρκμενιστάν και η Ρωσία. Ό,τι και να λένε οι Καζάκοι πολιτικοί, οι ΗΠΑ και οι γουαχαμπίτες σύμμαχοί τους αποφάσισαν ότι το Καζακστάν δεν θα παραμείνει στο απυρόβλητο. Επειδή η χώρα αυτή ανήκει στην οικονομική Ευρασιατική Ένωση , πρέπει να καταργηθεί τόσο το κοσμικό της  καθεστώς όσο και το Δικαιακό της σύστημα .  Σκοπός αυτής της αποσταθεροποίησης είναι η αναστολή της ανάπτυξης της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης»,δήλωσε ο Α. Σομπιανίν.

http://dimpenews.com/2015/01/21/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...