Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Η Γαλλία κινητοποίησε 88.000 στρατιώτες: Φοβήθηκαν εξέγερση των μουσουλμανικών πληθυσμών.

ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ


H Γαλλία κατά την διάρκεια των τριών ημερών όπου δέχτηκε τρομοκρατικά χτυπήματα από τέσσερα συνολικά άτομα κινητοποίησε 88.000 στρατιώτες από φόβο εξέγερσης των εκατομμυρίων μουσουλμάνων που διαβιούν στη χώρα.
 
Σε μια πρωτοφανή για τα γαλλικά χρονικά, απόφαση του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ, σχεδόν σύσσωμος ο γαλλικός στρατός εξήλθε των στρατώνων  του.
 
Η Γαλλία «έβγαλε» στον δρόμο δεκάδες χιλιάδες  άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας, σε ένα τρομερό ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δύο αδελφών οι οποίοι και εξοντώθηκα στο τέλος, που ήταν υπεύθυνοι για τη δολοφονία 12 ανθρώπων στα γραφεία του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo.
 
Επρόκειτο για ένα  πρωτόγνωρο «κυνήγι» που επικεντρώθηκε σε ένα δάσος, αλλά και σε πολλές δασικές εκτάσεις  στα βορειοανατολικά του Παρισιού.
 
Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Bernard Cazeneuve ανακοίνωσε ότι 88.000 πάνοπλοι γάλλοι στρατιώτες κινητοποιήθηκαν, καθώς και το ότι μια διεθνής συνάντηση για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι την Κυριακή. 
 
Σύμφωνα με πηγές ευρωπαϊκών και αμερικανικών  μυστικών υπηρεσιών, που συνδράμουν τις γαλλικές,  ένας από τους αδελφούς, Σαΐντ, είχε εκπαιδευτεί στην Υεμένη από την Αλ Κάιντα . Σύμφωνα με επίσημη κυβερνητική πηγή,  η γαλλική κυβέρνηση γνώριζε την  πιθανή σχέση μεταξύ του Kouachi και της οργάνωσης  AQAP, που αποτελεί παρακλάδι της Αλ-Κάιντα στην Υεμένη . Ο αδελφός του Σερίφ έκτισε ποινή 18 μηνών στην φυλακή το 2005 για συμμετοχή στην εξέγερση στο Ιράκ.
 
Το παρακλάδι της Αλ Κάιντα στην Βόρεια Αφρική, χαιρέτισε την επίθεση στα γραφεία του σατιρικού περιοδικού, οι συντάκτες του οποίου, σύμφωνα με τους ισλαμιστές, χλεύαζαν το Ισλάμ, με γελοίες  απεικονίσεις του προφήτη Μωάμεθ, αποκαλώντας  τους δολοφόνους  «ιππότες της αλήθειας».
 
 
Η θορυβώδης και μαζική παρουσία του γαλλικού Στρατού, έχει να κάνει με την αποτροπή πιθανών εκδηλώσεων ισλαμιστών, σε όλη την γαλλική επικράτεια. Για τέσσερις συνολικά ανθρώπους (η μία διέφυγε από το εβραϊκό παντοπωλειο) μια ευρεία κινητοποίηση είναι λογική. 
 
Όμως η κάθοδος στους δρόμους 88.000 στρατιωτών, σήμαινε ένα πράγμα. Στη Γαλλία για πρώτη φορά φοβήθηκαν ότι δεν ζουν στο έδαφός τους, και ότι βρίσκονταν υπό την απειλή εξέγερσης εχθρικού πληθυσμού.
 
Οι Γάλλοι πληρώνουν τους αιώνες Αποικιοκρατίας και την "ανεκτική" μεταναστευτική τους πολιτική.
 
Η κινητοποίηση του γαλλικού Στρατού έγινε για να αποθαρρύνει τους εχθρικούς προς τη Γαλλία μουσουλμάνους κατοίκους. Όμως ο Στρατός θα μπει ξανά τους στρατώνες του, αλλά οι γαλλοαλγερινοι και οι υπόλοιποι γαλλοαφριακνοί θα συνεχίσουν να είναι στη Γαλλία.
 
Ήδη τρέμουν στην Βρετανία ότι θα ειναι οι επόμενοι, καθώς έχουν τα ίδια ακριβώς προβλήματα
 
Το «Ισλαμικό κράτος,  ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει  επίθεση στο δυτικό τμήμα της χώρας, ιδιαίτερα στις υποδομές, σε  αξιοθέατα, και μέσα μεταφοράς», δήλωσε ο επικεφαλής της βρετανικής υπηρεσίας αντικατασκοπίας MI5 Andrew Parker.
 
«Ορισμένες  τρομοκρατικές ομάδες των τζιχαντιστών , στην Συρία σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν μαζικές επιθέσεις με στόχο πολλά θύματα σε δυτικές χώρες. Το «Ισλαμικό κράτος επιθυμεί διακαώς, την πρόκληση μεγάλου αριθμού  θυμάτων, σχεδιάζοντας επιθέσεις σε πολυσύχναστα μέρη του Λονδίνου »,  δήλωσε ο επικεφαλής των  βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, μιλώντας την Πέμπτη το βράδυ στην έδρα της ΜΙ5 στο Λονδίνο, αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων «RIA Novosti».
 
«Για τον σκοπό αυτόν, οι μαχητές  του  «Ισλαμικού κράτους»,  σχεδιάζουν επιθέσεις στην Βρετανία, χρησιμοποιώντας τα social media για να υποκινήσουν βία κατά των Βρετανών. Τους τελευταίους μήνες έχουν αποτραπεί τρεις τρομοκρατικές επιθέσεις. Είμαστε αντιμέτωποι με ένα σοβαρό επίπεδο απειλής, είναι δύσκολο να καταπολεμηθεί, και δεν «δείχνει» να έχει τάσεις μείωσης  στο εγγύς μέλλον », είπε ο Parker.
 
Το κοινό και στις δύο χώρες ήταν η αθρόα εισροή λαθρομεταναστών που μετέπειτα έγιναν "νόμιμοι" αλλά και μεταναστών γενικότερα με ασύμβατο πολιτισμικό, θρησκευτικό υπόβαθρο, με αποτέλεσαμ την αλλοίωση της σύστασης των δύο κοινωνιών, καθώς οι ιθαγενείς πληθυσμοί δεν αρκούν πλέον για την αφομοίωσή τους.
 
Σε παρόμοια πορέια δυτυχώς οδεύει και η Ελλάδα. Στην περίπτωσή μας είναι χειροτερα τα πράγματα, καθώς κανείς δεν γνωρίζει ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από τη χώρα. Στην Ελλάδα έχουμε και την ιδιαιτερότητα όλους τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες να τους πατρονάρει η Τουρκία (η οποία μας τους στέλνει κιολας).
 
Στο μεταξύ οι ιδεοληψίες στην Ευρώπη καλά κρατούν και με τα προωθούμενα από νεοταξίτικα κέντρα "αντιρατσιστικά" ν/σ σε όλη την Ευρώπη (όπως και επιβλήθηκε και στην Ελλάδα) οποιαδήποτε φωνή της λογικής, θα φιμώνεται άμεσα, με την στάμπα του ρατσισμου για όποιον θίγει τα κακως κειμενα και λέει το αυτονόητο.
 
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει κοινωνίες-"πολτό" διαιρεμένες και άρα εύκολα ελεγχόμενες.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...