Δήλωση-ΒΟΜΒΑ από πρώην αξιωματούχο του FBI: Ομπάμα και Κέρι λένε ψέματα για την ISIS, είναι προδότες! (ηχητικό)Ο πρώην αξιωματούχος του FBI John Guandolo σε συνέντευξή του την Παρασκευή δήλωσε...
ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα καθώς και άλλοι ανώτατοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι θα πρέπει να αποπεμφθούν γιατί είναι εθνικοί προδότες!  
Σύμφωνα με τον Guandolo, ο Ομπάμα προδίδει τους Αμερικάνους επειδή ισχυρίζεται σκόπιμα ότι η ISIS δεν εκπροσωπεί το Ισλάμ.
Υπενθυμίζεται ότι όταν ο Ομπάμα ανακοίνωσε τις αεροπορικές επιδρομές στο Ιράκ, ισχυρίστηκε ότι η ISIS δεν εκπροσωπεί καμία θρησκεία, ότι δεν είναι μία ισλαμική οργάνωση, συνεχίζοντας ουσιαστικά τις προσπάθειες του προκατόχου του Τζορτζ Μπους να διαχωρίσει την ιδεολογία των τρομοκρατών από το Ισλάμ.
«Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του πολέμου είναι η «εκστρατεία ενημέρωσης», με τους ηγέτες μας να παπαγαλίζουν ότι όλα αυτά δεν έχουν σχέση με το Ισλάμ. Ακόμα και ένα παιδί της έκτης δημοτικού αν ψάξει για μισή ώρα θα καταλάβει ότι όλα αυτά είναι μπούρδες, ότι απλά είναι ψέματα», είπε, ενώ πρόσθεσε ότι αυτού του είδους τα σχόλια από ανθρώπους σαν τον Αμερικανό πρόεδρο και τον υπουργό Εξωτερικών Τζον Κέρι είναι είτε εκ προθέσεως ψέματα και «σε αυτή την περίπτωση υπάρχει προδοσία και παραβίαση των νόμων», είτε ένδειξη ότι ο ομιλητής είναι «εντελώς ανίκανος».
«Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να τους αφαιρεθεί η εξουσία», κατέληξε.