Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟ BOING ΦΕΤΟΣ – ΤΑ “ΧΗΜΙΚΑ ΤΟΥ ΑΣΣΑΝΤ” ΠΕΡΥΣΙ…

Εκατόμβες στον βωμό της αμερικανικής (;) εξωτερικής πολιτικής….
Γράφει η Σοφία
Χίτλερ:
“Πες ένα μεγάλο ψέμμα
Πες το απλά
Συνέχισε να το απαναλαμβάνεις
και στο τέλος θα το πιστέψουν”.

Το είπε μεν ο Χίτλερ αλλά κάποιοι φαίνεται ότι το έχουν κάνει “ευαγγέλιο” στις ΗΠΑ και αλλού…
Μπρεζίνσκυ:
“Εμείς φτιάξαμε την Αλ Κάιντα
για να έχουν οι Σοβιετικοί το Βιετνάμ τους”

Σκοτώθηκαν ένα εκατομμύριο Αφγανοί αλλά σκασίλα μας! Τι είναι ένα εκατομμύριο άνθρωποι μπροστά στον σκοπό μας;
Ο σκοπός ήταν να έχουν οι Σοβιετικοί το Βιετνάμ τους!
Τότε φτιάξαμε την αλ κάιντα και την ρίξαμε ως δόλωμα, για να τους κάνουμε να εισβάλλουν, τώρα σκοτώνουμε τους ομόφυλούς τους στην Ουκρανία για να μπούν και να έχουμε πρόσχημα να ορμήσουμε.
Κι επειδή δεν μπαίνουν όπως θέλουμε, θα φτιάξουμε ένα πρόσχημα για να ορμήσουμε από μόνοι μας. Βάζουμε τους Ουκρανούς να ρίξουν ένα μπόινγκ κι ακολουθούμε την ως άνω τακτική του μπάρμπα Αδόλφου.
Σκοτώσαμε μια 300αριά ανθρώπους και θα τους χρησιμοποιήσουμε ως πρόσχημα για να σκοτώσουμε κι άλλους!!!!
Οι λεβεντόσαυροι της Ουασιγκτων “θρηνούν” για τους νεκρούς του Μαλαισιανού Μπόινγκ, όπως πέρισυ “έκλαιγαν” για τους Σύριους που δήθεν είχε σκοτώσει ο “κακός Άσσαντ”…..
Και πέρισυ μας έδειξαν φυσικά, ηχητικές αποδείξεις με συνομιλίες Σύρων αξιωματούχων που υποτίθεται ότι ομολογούσαν ότι είχαν ρίξει χημικά, μετά μας έδειξαν και την φωτό ως αποδεικτικό στοιχείο της απύθμενης αθλιότητας της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής…
http://static.infowars.com/bindnfocom/2013/08/Iragphoto.jpg
Φέτος ξανάρχισαν με το ίδιο τελετουργικό….συνομιλίες ρωσοφώνων που όπως και οι Σύριοι πέρυσι “ομολογούν”, ότι έριξαν το Μπόινγκ με MANPAD και σφεντόνες….
Εν τω μεταξύ κυκλοφόρησε βίντεο που τραβήχτηκε περίπου δύο ώρες μετά τη συντριβή του μοιραίου Boeing από ρωσόφωνους, στο οποίο αποσύρεται ένας εκτοξευτής BUK-M1 του ουκρανικού στρατού με δύο βλήματα από τα τέσσερα που διαθέτει ο εκτοξευτήρας, να λείπουν από την θέση τους…


Πού είναι οι πύραυλοι οέο;;;;;
Και το τελετουργικό του διεθνούς διασυρμού τους όμως, φαίνεται ότι θα επαναληφθεί όπως και πέρυσι…
Κάθε καλοκαίρι που ο κόσμος θέλει να ξεκουραστεί, η ερπετοφωλιά των ΗΠΑ θα αμολάει τα ανδρείκελα να προσπαθούν να προκαλέσουν κι έναν πόλεμο για να μειώσουν τον πληθυσμό του πλανήτη μας.
Πέρυσι λύσσαγαν να ορμήσουν στην Συρία, αλλά τελικά απεδείχθη ότι τα “θύματα του Άσσαντ” ήταν θύματα του Μπους που τα σκότωσε στο Ιράκ το 2003 και δέκα χρόνια μετά είπαν να τα ξαναχρησιμοποιήσουν ως μαγιά για να φτιάξουν κι άλλα…
Κι αφού η περυσινή θερινή σφαγή δεν τους έκατσε , οι σαύροι επανέρχονται φέτος πιο πεινασμένοι για αίμα και για τρόμο. Έχουν μεγάλα σχέδια! Θέλουν παγκόσμιο πόλεμο για που προσπαθούν να αρχίσουν με κάθε πρόσχημα ακόμα και με το Μπόινγκ που έριξε το μακρύ τους χέρι από το Κίεβο.
Επειδή οι ίδιοι οι Αμερικανοί έχουν καταλάβει πού το πάει ο νομπελούχος της Ειρήνης (που πήρε νόμπελ επειδή προώθησε έναν εμφύλιο στην Κένυα το ’07) τον κράζουν μόνοι τους. “Βόηθα τον Ομπάμα να ξεκινήσει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο”.

A
http://www.secretsofthefed.com/wp-content/uploads/2013/06/obama-actor.jpg
http://olympia.gr
http://trelogiannis

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...