Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ουκρανικά μαχητικά κατερρίφθησαν (video)

1906695
Δύο ουκρανικά Su-25 μαχητικά αεροσκάφη καταρρίφθηκαν την Τετάρτη, σύμφωνα με το Συμβούλιο Ασφαλείας της Ουκρανίας  που επιβεβαίωσε την είδηση.
Δυνάμεις  της αυτοάμυνας ισχυρίζονται ότι είναι πίσω από την επίθεση, αν και πιστεύει ότι το Κίεβο  οτι οι αντιαεροπορικοί πύραυλοι  θα μπορούσε να είχαν  εκτοξευτεί  από τη Ρωσία.
Οι δύο μαχητικά αεροσκάφη καταρρίφθηκαν κοντά στο χωριό Dmitrovka, στην περιοχή Ντόνετσκ ανατολική Ουκρανία, σύμφωνα με το Συμβούλιο Ασφαλείας της Ουκρανίας.
Ψάχνουμε αν το βλήμα που τα κατέρριψε έχει τη δυνατότητα  να εκτοξευτεί απο έδαφος της Ρωσίας. Αυτό είναι μία από τις θεωρίες «, δήλωσε εκπρόσωπος του συμβουλίου, Andrey Lysenko!
Η θεωρία αυτή βασίζεται στην υπόθεση από το ουκρανικό στρατό ότι οι  δυνάμεις στο Ντόνετσκ και Lugansk δεν διαθέτουν το είδος του στρατιωτικού εξοπλισμού που απαιτείται για την κατάρριψη των Su-25 ετών.
«Πύραυλοι  που εκτοξεύονται από  τα MANPADS δεν έχουν το βεληνεκές να φτάσουν  σε τέτοια ύψη», είπε ο Lysenko.
«Τα αεροπλάνα έχουν καταρριφθεί στο ύψος των 5.200 μέτρων. Μόνο πιο ισχυρό  σύστημα  πυραύλων είναι ικανό να τα καταρρίψει …Τα μαχητικά τα κατέβασαν επαγγελματίες  οι αυτονομιστές  δεν έχουν τέτοιους  εμπειρογνώμονες. «
Εν τω μεταξύ, οι δυνάμεις αυτοάμυνας στην Ουκρανία ισχυρίστηκαν ότι κατέρριψαν τα αεριωθούμενα αεροπλάνα.
Οι πιλότοι σώθηκαν αφού χρησιμοποίησαν το εκτινασσόμενο  κάθισμα
Οι δυνάμεις αυτοάμυνας ανήρτησαν  ένα βίντεο από ένα από τα μαχητικά  στο YouTube.
 Το RIA Novosti αργότερα έλαβε την επιβεβαίωση από Aleksandr Boroday, ο πρωθυπουργός της αυτοαποκαλούμενης Ντόνετσκ Λαϊκή Δημοκρατία.
Ένας ηγέτης των δυνάμεων αυτοάμυνας, που θα δώσει μόνο το παρατσούκλι του «Cap,» επιβεβαίωσε, επίσης, ότι δύο Α/Α όπλα τα  κατέβασαν.
«Tα κατέβασαν με  MANPADS,» ανέφερε ο μαχητής  στο LifeNews. «Ένας πιλότος ο  εκτινάχθηκε ι μέσα στο δάσος. Βρήκαμε το αλεξίπτωτό του και ψάχνουν για τον ίδιο τον πιλότο. «
Οι δυνάμεις αυτοάμυνας ισχυρίζονται ότι χτύπησαν τα μαχητικά   για να το αποτρέψουν  από το να βομβαρδίζουν κατοικημένες περιοχές.



Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...