Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Νέα Ρωσία: Πληροφορίες από τη ζώνη των μαχών σήμερα.

«Εν συντομία θα παρουσιάσουμε  τις πληροφορίες που είχαμε από τη ζώνη των μαχών», σημειώνει το δημοσίευμα του πρακτορείου της Νέας Ρωσίας.

 Πρώτη (πληροφορία). Έντονες μάχες διεξήχθησαν στην περιοχή Ιζβάρινο. Η πολιτοφυλακή έχασε 10- 12 μαχητές και τραυματίστηκαν περίπου 30, από την Χούντα σκοτώθηκαν έως 40 άτομα και μερικές δεκάδες ήταν οι τραυματίες, κάηκαν επίσης τρία οχήματα τους. Η πολιτοφυλακή έχει κρατήσει τις θέσεις της και αύριο θα συνεχίσει.

Δεύτερη. Στρατεύματα της χούντας κατευθύνθηκαν προς τη Σλάβιανσκ και το Κραματόρσκ, όπου υπήρξαν μεγάλα πλήγματα από πυραύλους και το πυροβολικό. Η χούντα προσπάθησε να διασπάσει το προεδρείο της άμυνας. Προσπάθησαν με το πυροβολικό να δημιουργήσουν πανικό και μαζική φυγή των κατοίκων.

Τρίτη. Κατάσκοποι με πολιτικά ρούχα εμπλέκονται με το λαό προκειμένου να τον προπαγανδίσουν. Οι περισσότεροι είναι του ‘Δεξιού Τομέα’ που λαμβάνουν για την εργασία τους αυτή 1.700 δολάρια Αμερικής.

Τέταρτη (πληροφορία). Στην περιοχή Στσάτιε βρίσκονταν σήμερα περίπου 150 Πολωνοί και 50 Λιθουανοί, τις ενέργειές τους συντονίζει ο υπουργός Άμυνας της Πολωνίας. Στις επόμενες ημέρες θα τους δοθούν οδηγίες.

© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος
http://www.echedoros-a.gr/2014/07/blog-post_2210.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...