Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Θα κριθούμε πολύ αυστηρά... Αναστήθηκε ο Χίτλερ.


Γιώργος Θαλάσσης

Αυτές τις μέρες ανθρωπόμορφοι δαίμονες εντείνουν την σφαγή κατά των Ορθόδοξων αγωνιστών της Ανατολικής Ουκρανίας με πράξεις, που μόνο το ίνδαλμά τους, ο Χίτλερ, διέπραξε και με τις πλάτες της αμερικανικής αυτοκρατορίας του κακού.
Αντίχριστοι πάντα υπήρχαν και πάντα πότιζαν την γη με αίμα αθώων. Το Γένος μας ξέρει καλά από σφαγές σε όλη την ιστορία του.
Υποστηριζόμενοι από όλη την Δύση οι ανθρωπόμορφοι δαίμονες του αναστηθέντος ναζισμού σφάζουν ξέροντας ότι ο μόνος που μπορεί να τους σταματήσει, ο Μόσκοβος, απειλείται με Παγκόσμιο Πόλεμο από όλους τους προσκυνημένους στην αμερικανική ηγεμονία.
Υπάρχει όμως και μια άλλη ηγεμονία, που πολλές φορές έχει επέμβει στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Πολλές φορές -και με αποδείξεις... ειδικά όταν όλα φαίνονται χαμένα και ειδικά σε εμάς τους Έλληνες.
Για να επέμβουν όμως οι πανίσχυρες αυτές δυνάμεις της πανίσχυρης αυτής ηγεμονίας, αρκεί να τις προσκαλέσουμε, γιατί σαν δυνάμεις του Φωτός και της Δικαιοσύνης που είναι, ΔΕΝ μπορούν να έλθουν απρόσκλητες.
Για το λόγο αυτό, αδελφοί μου, στείλτε την πρόσκληση τώρα. Κλείστε τα μάτια και ψιθυρίστε την πρόσκληση - Ευχή για να δώσουμε το δικαίωμα στον Παντοκράτορα των Ουρανίων Στρατιών να επέμβει ξανά και να στείλει τους δαίμονες της Ευρώπης πίσω στα σκοτάδια τους.
Πριν όμως το πράξετε αυτό ανοίξτε τα μάτια και ανοίξτε καλά...
και κοιτώντας Ε Δ Ω  προσπαθήστε να μην τα κλείσετε για να πάρει ορμή η προσευχή σας και να βροντοφωνάξει βοήθεια στα πέρατα του Ουρανού.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...