Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Alexandr Dugin: Εάν θέλουν να μας τραβήξουν στον πόλεμο, δεν θα διστάσουν να το κάνουν...

Μετάφραση Alexei Kyrilloff

Τελευταίο καιρό αυτοί που τσιρίζουν " δεν πρέπει να στείλουμε στρατεύματα ! " λιγόστεψαν. Μερικοί άρχισαν και αναβλέπουν.

Παρεπιπτώντας, η δικαιολογία ότι " θέλουν να μας βάλουν στο πόλεμο " δεν σηκώνει καμία κριτική.
Πρώτον : εάν πράγματι θέλουν να μας βάλουν στο πόλεμο, για αυτο πάντα πιο εύκολα μπορει να χρισημοποιήσουν την Κριμαία .
Και τώρα βλέπουμε ανταποκρίσεις απο το Κίεβο ότι ο Ποροσένκο σχεδιάζει    
την επιχείρηση για απελευθέρωση της Κριμαίας. Αουτό δείχνει ότι αν το θέλει η Δύση μπορει να μας μπλέξει στον πόλεμο αναπάσα στιγμή .
Μετά απο την ένωση της Κριμαίας με την Ρωσία πάντα υπάρχει μια αφορμή για πόλεμο: μια επίθεση στο Περεκόπ, αρχη βομβαρδισμών με βάρη πυροβολικό  και επιδρομές απο αέρα  εναντία της Κριμαίας.. και είμαστε στο πόλεμο.
Για την Δύση όπως και για το Κίεβο οι δημοκρατίες του Ντονέτσκ, Λουγκάνσκ και Κριμαίας  είναι τα τμήματα της "  εννιέας και κυρίαρχης Ουκρανίας παράνομα αρπαγμένα απο τους Ρώσους ιμπεριαλιστές ".
Εάν θέλουν να μας τραβήξουν στον πόλεμο, δεν θα διστάξουν να το κάνουν μετα απο ( μη γένετο ! )  καταστολή της ΝΟΒΟΡΩΣΣΙΑΣ. Και θα το κάνουν.
Εάν εμείς θα στηρίξουμε  τις Λαϊκές Δημοκρατίες του Λουγκάνσκ και Ντονέτσκ ; Αν θέλουν πόλεμο θα το αρχίσουν απο εδώ. Μόνο που για μας οι  αρχικές συνθήκες θα είναι πολυ πιο ευνοϊκές
.
Και αν είναι μπλόφα όπως στην Γεωργία το 2008 ;
Τότε εμείς θα μπούμε σε όλη την Νοβορωσσία και δεν θα υπάρχει σύγκρουση . Εάν η Δύση δεν θέλει πόλεμο θα υποχωρήσει . Και θα τρίζουν τα δόντια απο την απέναντι πλευρά του Δνίπερου. Απο την δεξιά πλευρά.
Και αν δεν μπούμε , τι γίνεται με τις κυρώσεις ;  Θα ξεκινήσουν τον πόλεμο στην Κριμαία και πάλι πιέσεις  με τις κυρώσεις.
Τότε η έκτη φάλαγγα  κάνει την εξής ανάλυση : Αν μπούμε  στην Νοβορώσσια, θα μας μπλέξουν στον πόλεμο, αν δεν μπούμε, δεν θα επιτεθούν στην Κριμαία .
Γιατι ; Δεν θα επιτεθούν και τέρμα ! Μάλιστα .
Και Πέμπτη φάλαγγα ;
Λέει έτσι : για να μην μας τραβήξουν στον πόλεμο, πρέπει να επιστρέψουμε την Κριμαία στο Κίεβο. Αυτο είναι πιο λογικό . Μόνο που τότε είναι το τέλος του Πούτιν και της Ρωσίας μαζι του.
Και τι έγινε , συνεχείζει η πέμπτη φάλαγγα , έτσι και αλλίος πρός τα ' κει παν τα πράγματα.
Απο την δικη τους θέση είναι πολύ λογικό .
Ξεκαθαρίσαμε.
Και εδω αρχίζουν τα πιο ενδιαφέροντα:
Εάν βοηθήσουμε ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ ΝΟΒΟΡΟΣΣΙΑ, θα αναβάλουμε την επίθεση του Κιέβου στη Κριμαία η και θα την ακυρώσουμε τελίος.
Έτσι. Μάλιστα!
 Αλλα μήπως υπάρχει ρίσκο πολέμου ; Υπάρχει.
 Σε περίπτωση όμως αν η Δύση έχει στόχο τον πόλεμο, δεν τους νοιάζει απο που να το αρχίσουν. Μπορει τώρα , μπορει και στην Κριμαία .  Και αν δεν έχει στόχο τον πόλεμο ;
Τότε εμείς θα ελευθερόσουμε την Νοβορώσσια, θα είμαστε συνεπείς και εντάξει ηθικά  και θα σώσουμε ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων, θα σταματήσουμε την γενοκτονία που αρχίζει και παίρνει  μεγάλες στροφές και θα ενισχύσουμε την Ρωσία .
 Παρεπιπτώντας η  εισβολή μπορει να έχει και ανθρωπιστική και ειρηνική μορφή.
Πρέπει να δράσουμε αποφασιστικά και ήρεμα . Μεθοδικά και με συνέπεια .
Εάν μπούμε σε πόλεμο ( στην Κριμαία η πιο νωρίς ), πρέπει να φροντίσουμε να το νικήσουμε .
Εάν δεν μπούμε σε πόλεμο, πρέπει να απελευθερώσουμε την Νοβορώσσια με ειρηνικό τροπο.
Ποιος είναι αυτος ο ειρηνικός τρόπος ; θα με ρωτήσετε. Να πω την αλήθεια , δεν το ξέρω, θα αυτοσχεδιάσουμε κάτι. Πολύ ειρηνικά .
Και βασικό είναι ότι θα είναι ΑΡΚΕΤΟΣ
για να απελευθερωθούν 20 000 000 άτομα που ταυτιζόμαστε με αυτούς απόλυτα . Είναι το κομμάτι του Ρωσικού Σύμπαντος . Αν αυτο το κομμάτι θα μπει στην Ρωσσία η όχι, δεν έχει σημασία .
Γιατί να μην δημιουργηθεί και άλλο ένα Ρωσικό Κράτος, που θα χτιστεί απο μηδέν και ελεύθερο απο της σκοτεινές πλευρές της σημερινής Ρωσσικης Ομοσπονδίας ;
Και μετα, κάποιος προτείνει να μην προσαρτησούμε την Νοβορώσσια στην Ρωσσία αλλα την Ρωσσία στην Νοβορώσσια. Αν όλα θα πανε καλα.
Εγω πιστεύω ότι θα πανε όλα καλα.


yiorgosthalassis.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...