Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Περίεργο παρασκήνιο στον πόλεμο κατά του Τάματος του Έθνους…


σχόλιο Γ.Θ : Μα είναι τόσο κακό τέλος πάντων για ορισμένους η ανέγερση ενός ναού; (ακόμα και αν δεν το βλέπουν ως «τάμα του έθνους»).

Αυτοί, που πολεμάνε την ανέγερση του Τάματος του Έθνους, δεν λένε δυστυχώς τίποτα για την ανέγερση του τζαμιού της Αθήνας…

Πέραν όμως της πολεμικής για την ανέγερση μιας Μεγάλης Εκκλησίας (όλες οι Ορθόδοξες χώρες διαθέτουν μεγαλοπρεπή εμβληματικό ναό πλην της Ελλάδας!), προέκυψε μία νέα «περίεργη» κατηγορία σκεπτικιστών, η οποία «βάπτισε» το καθολικό στο μοναστήρι του Αγίου Πατρός Πορφυρίου στο Μήλεσι ως τάμα του έθνους.

Ο γνωστός π. Γεώργιος Αλευράς, ο οποίος ανήκει σε αυτή την κατηγορία σκεπτικιστών, ισχυριζόταν μέσω ραδιοφώνου το 2009 ότι ο Γέροντας Πορφύριος και ο ίδιος ο Θεός του αποκάλυψαν ότι το τάμα του έθνους έχει πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις στο Ι. Ησυχαστήριο στο Μήλεσι.

Το περίεργο όμως είναι ότι ένα χρόνο πριν είχε άλλη άποψη, αφού επικοινωνώντας με το σύλλογο για το Τάμα του Έθνους εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει μέλος του εν λόγω σωματείου, αλλά και του διοικητικού συμβουλίου!

 
 Τα έγγραφα που πιστοποιούν τα παραπάνω είναι διαθέσιμα για τον οποιοδήποτε.

 

Οι άνθρωποι του συλλόγου για το Τάμα του Έθνους αναφέρουν για τον π. Γεώργιο Αλευρά ότι… προφανῶς, επειδή δὲν τοῦ δόθηκε ἡ Προεδρία, τὴν ὁποία ἤθελε ἐμμόνως νὰ ἔχῃ…  ξεκίνησε το 2009 να ισχυρίζεται μέσω ραδιοφώνου ότι το τάμα του έθνους έχει πραγματοποιηθεί.
 
Για περισσότερα και για όσους επιθυμούν να χτίζονται ακόμα ναοί στην Πατρίδα μας...

 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...