Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Το πραγματικό βασίλειο που ανήκουμε.

του Αλέξανδρου Φ.

Ξημέρωσε η αυγή του 2014,οι πολιτικοί υπόσχονται, όπως κάθε χρόνο, ανάκαμψη, ανάπτυξη και έξοδο της Ελλάδας από τα δεσμά του μνημονίου.
Κάθε χρόνο τα ίδια λόγια, οι ίδιες υποσχέσεις χωρίς πράξεις βέβαια, χωρίς ίχνος συνείδησης οι κυβερνώντες αναβάλλουν τις υποσχέσεις τους. Βέβαια και τις αναβάλλουν καθώς η αναβολή είναι τρόπος χειραγώγησης και ελέγχου του νου. Κύριοι πολιτικοί της Ελλάδας μας και νεοταξικοί παγκόσμιοι ηγέτες, δεν μας φοβίζει η στημένη κρίση όλων των ειδών που επιβάλατε για να εξυπηρετήσετε τα απώτερα σχέδια σας, η παγκόσμια δικτατορία του αφέντη σας μπορεί να πλησιάζει αλλά το γνωρίζουμε, το σχέδιο του Θεού ακολουθείτε. Υπομονή, επιμονή, ελπίδα και πίστη χρειάζεται Αδέλφια, σηκώστε ψηλά το κεφάλι και δείτε την αληθινή Γη, το πραγματικό βασίλειο που ανήκουμε. Εκεί ψηλά, δίπλα στον Αληθινό Σωτήρα, δεν μπορεί να μας αγγίξει καμία κρίση, καμία αρνητική δύναμη.

Κάτω από τον σκοτεινό συννεφιασμένο ουρανό γονατίζω και κοιτάζω προς την Ανατολή νοσταλγώντας.. και βλέπω Αυτόν.. Αυτόν που είναι ντυμένος τον ήλιο των αιώνων,
με πύρινα μάτια, κρατώντας το Ανίκητο σπαθί της Ελευθερίας..

Πλημμυρίζω με δάκρυα και φωτιά. Κύριε.. μόνο ο Λόγος σου φτάνει για να με οπλίσει με την Άσβεστη φλόγα της Πίστης και να με γεμίσει με Ανίκητη ελπίδα.

Εσύ Κύριε.. ο καθαιρέτης της φθοράς, Εσύ που νίκησες το χρόνο και μας οδήγησες στην Αθανασία.., όλη η πλάση υποκλίνεται σε Σένα. Φανέρωσε τη χάρη Σου και φώτισε τον σκοτεινό ουρανό με το Άκτιστο Φως. Οδήγησε μας ψηλά…

Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο
Ψυχή και Χριστός μας χρειάζονται

Έκτακτο Παράρτημα

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...