Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Άσχημα νέα για τον Μίκαελ.

σχόλιο Γ.Θ : Και με ένα μόνο "Κύριε Ελέησον" μπορούμε να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας. Γιατί να μην το κάνουμε;
Κύριε, ελέησον τον δούλο σου και τον κόσμο όλο.
 
Ανησυχητικές είναι οι πληροφορίες για την κατάσταση του πρώην πιλότου της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ, καθώς σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέωσης, η νέα αξονική τομογραφία....
που του έγινε το Σάββατο δεν έδειξε βελτίωση και οι γιατροί είναι πλέον ανήσυχοι.

Την ίδια ώρα ο κορυφαίος οδηγός Νίκι Λάουντα σε συνέντευξή του στο γερμανικό έντυπο Die Zeit εμφανίστηκε απαισιόδοξος για την πορεία του Σουμάχερ λέγοντας ότι μόνο ο Θεός μπορεί να τον βοηθήσει.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι δεν έχει εκδοθεί σχετικό ιατρικό ανακοινωθέν ούτε υπάρχει επίσημη δήλωση από την εκπρόσωπο του Μίκαελ Σουμάχερ.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, αυτόπτης μάρτυρας του ατυχήμτος ισχυρίζεται ότι έχει καταγράψει όλη την πορεία του Μίκαελ Σουμάχερ με το κινητό του τηλέφωνο καθώς εκείνη την ώρα βιντεοσκοπούσε με την κάμερα του κινητού την σύντροφό του που κατέβαινε την πλαγιά.

Ο άνδρας δήλωσε πως δίνει στη διάθεση των τοπικών αρχών το βίντεο ώστε να εξεταστεί από ειδικούς και υποστήριξε ο Σουμάχερ δεν έτρεχε, αντιθέτως «κατέβαινε την πλαγιά με χαμηλή ταχύτητα, το πολύ με 20 χιλιόμετρα».
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...