Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

"Θρύλοι των Εβραίων" στοιχειώνουν την Τουρκία.

Αποφάσισαν οι Τούρκοι όπως φαίνεται από τα παρακάτω  να διαβάσουν την Παλαιά Διαθήκη και ειδικά να εντρυφήσουν στο Όραμα του βασιλιά Βαλτάσαρ , στέλνοντας το δικό τους μήνυμα στην κυβέρνηση Ερντογάν.
Πριν όμως ασχοληθούμε με αυτά που γράφει η ηλεκτρονική έκδοση της sabah.com.tr ας δούμε τι ξέρουμε εμείς σχετικά με το όραμα αυτό.


Ὁ βασιλιάς Βαλτάσαρ είχε τυφλή εμπιστοσύνη στα τείχη της πόλεως, που την περιέβαλλαν  μαζί με το προστατευτικὸ τείχος απο τον Ευφράτη  ποταμό και εθεωρείτο απόρθητη. Επιπλέον είχε τρόφιμα μέσα στην πόλη για 20 χρόνια, γι’ αυτό και όχι μόνο αδιαφορούσε για μελλοντική πολιορκία της, αλλά  είχε παραθέσει οργιαστικό συμπόσιο σε χίλιους μεγιστάνες του βασιλείου του, στο οποίο μάλιστα συμπόσιο βεβήλωσε τα ιερά σκεύη του Ναού  των Ιεροσολύμων χρησιμοποιώντας τα σαν κοινά ποτήρια κρασιού. Ξαφνικά ένα κομμένο χέρι εμφανίζεται και γράφει στον τοίχο τρείς μυστηριώδεις λέξεις: Μανή, Θεκέλ, Φάρες. Όλοι πάγωσαν. Ὁ βασιλιάς τρέμει, τα γόνατά του χτυπούν το ένα το άλλο. Την μυστηριώδη γραφή, αδυνατούν να την  ερμηνεύσουν οι διάφοροι μάγοι και αστρολόγοι του,  την ερμηνεύει όμως ο  Προφητάναξ Δανιήλ: Μανή· μετρήθηκες.   Θεκέλ·ζυγίστηκες και βρέθηκες λειψός. Φάρες· διαμοιράζεται το βασίλειό σου στους Μήδους και τους Πέρσες.
Το ίδιο εκείνο βράδυ ὁ Κύρος και ο σύμμαχός του Δαρείος ὁ Μήδος καταλαμβάνουν την πόλη και ὁ Βαλτάσαρ φονεύεται.
Αποφάσισε λοιπόν ο αρθρογράφος Ahmet Turan Alkan (Ahmet Taşgetiren
να το παίξει ¨¨Δανιή먨 και να αποκρυπτογραφήσει τις λέξεις μυστήριο που γράφηκαν στους τοίχους του παλατιού και σε σχέση με αυτά που συμβαίνουν αυτή την ώρα στην Τουρκία στέλνοντας το δικά του μήνυμα στους Σουλτάνους.
 Έτσι η έκδοση της http://www.stargazete.com/ εμφανίζεται με την θέα   αυτών των κωδικών λέξεων όπως λέει Mene, tekel, ufarsin ha!
Και η έκδοση της http://www.sabah.com.tr/ εμφανίζεται με τον τίτλο Yahudi efsanesi ile tehdidin kodları  02. 01.2014 12:11 ( Απειλές Εβραίων με θρυλικές κωδικές λέξεις)
Τελικά κάποιοι αποφάσισαν να στείλουν στον Ερντογάν το μήνυμα ότι η το μονοπώλιο της Βασιλείας του έχει περάσει.
Στην προσπάθεια του ο αρθρογράφος να εξηγήσει με τον δικό του τρόπο και για τον δικό του σκοπό τον προφητάνακτα Δανιήλ λέει και τα δικά του.
 ¨¨το καλοκαίρι βλέπει ο προφήτης Δανιή먨 «Mena: Οι ημέρες  που αριθμούνται σας τελείωσαν¨¨..." Η τρίτη λέξη που χρησιμοποιείται δεν επιτρέπει το Hafazanallah " (Χρόνος, 1 Γενάρη 2014).
Που να βγάλουν άκρη οι Τουρκαλάδες με τις ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ του Προφητάνακτος  ΔΑΝΙΗΛ!!
Σκεφτείτε όταν οι αρθρογράφοι  τους αρχίσουν να ερμηνεύουν το ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ και τις μαρτυρίες του , τι κρύος ιδρώτας θα τους πιάσει;
 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...