Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Δεν είναι ανέκδοτο... Αδιάκοπη και καθημερινή η είσοδος λαθρομεταναστών στην Αλβανία !!!

Για να δούμε τώρα… πόσο φιλευσπλάχνοι και πόσο αντιρατσιστές είναι οι “καλοί” μας γείτονες!
Απορώ πως ακόμα δεν “έπιασε δουλειά” ο Αγκό για να κάνει αντιρατσιστικά και μεταναστευτικά μαθήματα στους συμπατριώτες του…(του τύπου είμαστε όλοι Πακιστανοί)...


Σύμφωνα με το σκεπτικό του, πρέπει να τους αφήσουν να περιφέρονται εντός της χώρας,να μην τους απελαύνουν και να μην φυλακίζονται σε κέντρα κράτησης…Καθώς επίσης είναι υποχρέωση του Αλβανικού κράτους να τους βρει δουλειά…και να τους φτιάξει τζαμιά.
Έτσι δεν είναι Νικολάκη?
 

Δεν βλέπω όμως κανένα “πύρινο” άρθρο ύμνο στον ανθρωπισμό και την φιλευσπλαχνία…..σαν κι αυτά που έγραφες κατά των “ρατσιστών” Ελλήνων!!!
Άλλους 11 παράνομους μετανάστες που είχαν διασχίσει παράνομα τα σύνορα Ελλάδας – Αλβανίας εντόπισε στο Αργυρόκαστρο κοντά στην Δερβιτσάνη η αλβανική αστυνομία .
 

Η αστυνομία αναφέρει ότι οι παράνομοι μετανάστες που προέρχονται από την Ερυθραία και τη Σομαλία όταν αντιλήφθηκαν τις δυνάμεις της αστυνομίας προσπάθησαν να ξεφύγουν και μετά από κυνηγητό μπόρεσε να τους συλλάβει.
 

Σύμφωνα με το himara.gr, η παράνομη είσοδος μεταναστών από χώρες της Αφρικής έχει γίνει πονοκέφαλος για την αλβανική αστυνομία. Υπάρχει μια θεωρία πως η Ελλάδα βρήκε λύση στο πρόβλημα των μεταναστών αφήνοντάς τους στα ελληνοαλβανικά σύνορα ώστε να περάσουν απέναντι. Με την εφαρμογή του συστήματος αυτού το πρόβλημα της Ελλάδας μετατοπίστηκε στην γειτονική Αλβανία όπου πονοκεφαλιάζει ψάχνοντας λύση στο πρόβλημα.
 

Μόλις δυο μέρες πριν, η αλβανική αστυνομία του Αργυρόκαστρου, περισυνέλεξε 33 παράνομους μετανάστες, προερχόμενους από τη Συριά, το Αφγανιστάν και το Σουδάν.
Για να δούμε τώρα…πόσο φιλευσπλάχνοι και πόσο αντιρατσιστές είναι οι “καλοί” μας γείτονες!!
 

http://www.eglimatikotita.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...