Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Ο Τσίπρας προ των “πυλών”. ΣΥΡΙΖΑ 26-28%, ΝΔ 14-16%, ΠΑΣΟΚ…

Κρυφές δημοσκοπήσεις για πρεσβείες και διαφημιστές συγκλίνουν, σύμφωνα με τις τελευταίες τους μετρήσεις ενόψει ευρωεκλογών, στα πιο κάτω ποσοστά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται αυτή τη στιγμή μεταξύ 26% έως 28%. Η ΝΔ κινείται μεταξύ 14% και 16%. Το ΠΑΣΟΚ δεν υπερβαίνει το 2,5% και υπάρχει πρόβλημα πλέον στο αν θα μπορέσει να βγάλει έναν ευρωβουλευτή. Οι ΑΝΕΛ είναι σταθεροποιημένοι στο 6%. Η ΧΑ, με τη μισή σχεδόν κοινοβουλευτική της ομάδα στη φυλακή, κινείται μεταξύ 11% και 12%.

ΣΥΡΙΖΑ 26% ~ 28%
Ν.Δ 14% ~ 16%
Χρυσή Αυγή 11% ~ 12% 
ΑΝ.ΕΛ 6%
ΠΑΣΟΚ 2,5%
 
Τα πιο πάνω ακριβώς, μεταδόθηκαν χθες το πρωϊ από τον ραδιοφωνικό σταθμό realfm και από τον δημοσιογράφο Γ. Τράγκα στην πρωϊνή εκπομπή του. Για του λόγου το αληθές ακούστε το σχετικό ηχητικό στον σύνδεσμο real.gr και ειδικότερα στο χρονικό διάστημα από το 13.38΄ λεπτό, μέχρι το 15.25΄ λεπτό.
Αν αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες, τότε παρατηρούμε τα εξής: 1) την επερχόμενη άνοδο στην εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ, 2) την πλήρη εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ, 3) την διαφαινόμενη εξαφάνιση της ΝΔ, η οποία θα επέλθει κυρίως μετά την απώλεια της εξουσίας και 4) την απόλυτη αντοχή της ΧΑ, αλλά και των ΑΝΕΛ οι οποίοι προφανώς θα σχηματίσουν κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεδομένης και της εξαφάνισης της ΔΗΜΑΡ.

Πέτρος  Χασάπης
http://olympia.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...