Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

«Ξεσηκωμός» στη Σάμο κατά του Jeffrey Παπανδρέου.

Με έντονη οργή και αγανάκτηση, οι κάτοικοι της Σάμου ξεσηκώθηκαν, μετά τις…
αστακοπεριοδείες του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου σε ταβέρνα του νησιού και ζητούν να φύγει από το νησί, ο άνθρωπος που λένε ότι προκάλεσε την οικονομική καταστροφή της χώρας.
Συγκεκριμένα, κυκλοφόρησαν αφίσα με παραποιημένη φωτογραφία του κ. Παπανδρέου, που τον παρουσιάζει ως… αιμοδιψές ζόμπι και με τίτλο: «Είσαι ανεπιθύμητος στη Σάμο»! Παράλληλα αναφέρουν: «Εμείς οι Σαμιώτες ζητούμε από τον εθνικό προδότη να σταματήσει τις διακοπές του τώρα και να φύγει από το νησί».
Οι δημιουργοί της αφίσας, μάλιστα, κάλεσαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας τους Σαμιώτες σήμερα στις 19:00 έξω από το ξενοδοχείο όπου διαμένει ο πρώην πρωθυπουργός, το Doryssa Bay.
Περίπου στις 19:30 το απόγευμα του Σαββάτου, στην συγκέντρωση έξω από το ξενοδοχείο του κ. Παπανδρέου συμμετείχαν κάποιοι κάτοικοι του νησιού που κρατούσαν πανό το οποίο έγραφε: «Τζέφρυ είσαι ανεπιθύμητος στην Σάμο, φύγε τώρα».
Την ίδια ώρα η τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στην Σάμο εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλωσόριζε τον πρώην πρωθυπουργό στο νησί.
Αφορμή για την αφίσα ήταν ένα ρεπορτάζ, που συνοδευόταν από φωτογραφίες και έδειχναν τον Παπανδρέου ανέμελο, να απολαμβάνει θαλασσινά εδέσματα σε εστιατόριο του νησιού.
Να σημειώσουμε ότι η Σάμος είναι από τα νησιά που προτιμά για τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Γιώργος Παπανδρέου και είχε βρεθεί και πέρυσι εκεί.

http://www.protothema.gr/
http://www.antinews.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...