Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Τürkiye: Οι Ελληνες εκπαιδεύουν καμικάζι

σχόλιο Γ.Θ : Η αφορμή, που ψάχνουν εδώ και καιρό για να μας επιτεθούν, είναι ζήτημα χρόνου να δοθεί... Η τακτική αυτή, το να μας κατηγορούν για όλα τους τα δεινά,  δείχνει την πραγματική πρόθεσή τους και τον διακαή πόθο τους, που δεν είναι άλλος από το Αιγαίο και την εθνική μας εξόντωση.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Οι Τούρκοι ξεπερνούν κάθε όριο στις κατηγορίες εναντίον της χώρας μας... και ισχυρίζονται πως η τρομοκρατική οργάνωση DHKP-C που πραγματοποίησε την επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία εκπαιδεύει τους καμικάζι στην Ελλάδα!

« Η μεγάλη αδελφή έχει στρατόπεδο στην Ελλάδα- η γειτονική χώρα προστατεύει τους καμικάζι της DHKP-C» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Türkiye. H τουρκική εφημερίδα γράφει πως « η ηγέτης της οργάνωσης Ζερίν Σαρί που έχει την κωδική ονομασία "μεγάλη αδελφή" διαθέτει 14 καμικάζι που εκπαιδεύτηκαν στην Ελλάδα. Η επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία έστριψε τα βλέμματα στην DHKP-C. H Zερίν Σαρί μετέφερε το κέντρο της οργάνωσης στην Ελλάδα. Στους καμικάζι δίνονται τα πλαστά διαβατήρια από τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες. Οι 15 καμικάζι ανάμεσα τους και ο Ετζεβίτ Σανλί που χτύπησε την αμερικανική πρεσβεία εκπαιδεύτηκαν στην Ελλάδα»!

Το θέμα λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις στην Τουρκία και χρειάζεται προσοχή.

http://www.onalert.gr/stories/turkiye-ellines-kamikazi-ekpaideoun

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...