Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Τρέμουν στην CIA, μή τυχόν βγεί στην φόρα η "μπόχα" απο τις αμέτρητες βρωμοδουλειές τους, σε διάφορες χώρες, όπως η δική μας

Η δημοσίευση έγινε σε κάποιες αμερικανικές εφημερίδες, λίαν προσφάτως και έχει την σημασία της. Τα 'παιδιά' απο την Ουάσιγκτον, ανησυχούν πολύ, μήν τυχόν, βγεί όλη η "μπόχα", απο τα ατελείωτα - πραγματικά! - 'μαγειρέματά' τους, σε...
πάρα πολλές χώρες, (όπως είναι ΠΑΝΤΑ η δική μας) στον τύπο και ιδίως στο εξωτερικό.
Την έντονη ανησυχία της για τη διεθνή εικόνα των ΗΠΑ, αν γίνουν γνωστές οι περιπτώσεις «εξαγωγής τρομοκρατίας», εκφράζει σε απόρρητο της έγγραφο η 'CIA', το οποίο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του "WikiLeaks".
(Όποιος είναι "ορεξάτος" και αφιερώσει αρκετό χρόνο στην διαδικτυακή αναζήτηση, στους αμέτρητους φακέλλους που "βγήκαν στην φόρα", απο τα "WikiLeaks", θα ανακαλύψη ευάριθμες αμιγώς ελληνικές ιστορίες και περιγραφές, για πολλούς απο τους σημερινούς πολιτικούς "μας", που με εντελώς ντροπιαστική δουλικότητα, έδιναν "γή και ύδωρ" στην αμερικανική πρεσβεία, υποσχόμενοι και δεσμευόμενοι, κατά καιρούς, για ότι φαντασθείτε, αντί ενός "γερού" πόστου στο υπουργικό συμβούλιο.
Ψάξτε το και σας διαβεβαιώνουμε δεν θα 'χάσετε' καθόλου!
Είναι ευνόητο όμως, πώς θα σας δημιουργηθεί και μπόλικη... αναγούλα!) Στο έγγραφο, που έχει ημερομηνία 2α Φεβρουαρίου 2010, γίνεται αναφορά σε τρομοκρατικά χτυπήματα, που σχεδιάσθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν, “από εβραίους, μουσουλμάνους και Ιρλανδούς” καθώς και τρομοκράτες που προέρχονταν από τις ΗΠΑ!
“Εάν όλα αυτά γίνουν γνωστά”, αναφέρει ο συντάκτης του απόρρητου εγγράφου, “θα δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα στις διπλωματικές σχέσεις και την συνεργασία μας με πολλές χώρες”.
Στην “εσωτερική έκθεση” της CIA γίνεται, μεταξύ άλλων, λόγος για πέντε νεαρούς Αμερικανούς μουσουλμάνους, οι οποίοι ταξίδεψαν από την Βιρτζίνια για να ενωθούν με τις δυνάμεις των Ταλιμπάν, στο Πακιστάν καθώς και για έναν πακιστανοαμερικάνο ο οποίος φέρεται ότι συμμετείχε, το 2008, στην επίθεση σε ξενοδοχείο της Βομβάης που προκάλεσε το θάνατο 160 ανθρώπων!
Επίσης περιγράφεται η περίπτωση ενός Αμερικανού γιατρού, εβραίου στο θρήσκευμα, ο οποίος το 1998 πήγε στο Ισραήλ, στρατολογήθηκε από την οργάνωση “Κας” και συμμετείχε στη δολοφονία 29 Παλαιστινίων σε τζαμί, στην πόλη Χεβρόνα...
Στο έγγραφο, πάντως, δεν αναφέρεται η άμεση εμπλοκή της αμερικανικής κυβερνήσεως ή μυστικών υπηρεσιών στα περιστατικά, παρά μόνον η ανησυχία για τη γνωστοποίησή τους. Μάλλον εδώ ταιριάζει το πασίγνωστο δικό μας, "χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει!"
 
"Ιωάννης Καποδίστριας"
http://www.katohika.gr/2013/02/tromos-stin-cia-gia-ta-aplita-tis.html
http://www.kalyterotera.gr/2013/02/cia.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...