Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Αν δεν αλλάξουμε θα χάσουμε και αυτά που έχουμε.

Τα τελευταία 100 χρόνια χάσαμε τον ελληνισμό του Πόντου, της Καππαδοκίας, της Σμύρνης, της Κωνσταντινούπολης, της Βορείου Ηπείρου, της Αλεξάνδρειας, των Ιεροσολύμων και τέλος της μισής Κύπρου. Δεν βλέπετε ότι μας τελειώνουν οι εχθροί μας σιγά σιγά;;;
Μόνο η μετάνοιά μας μπορεί να σταματήσει το κακό που έχει παραχωρήσει ο Θεός, διαφορετικά αν δεν μετανοήσουμε θα υποστούμε και άλλα δεινά.
Όλες οι σκοτεινές δυνάμεις πολεμούν την πίστη μας και την Ελλάδα και καθημερινά χάνουμε τις ζωές μας, το μέλλον των παιδιών μας, τα σπίτια μας και γενικά χανόμαστε!!!
Επιτέλους ας στρέψουμε τα μάτια μας προς τον ουρανό και με δάκρυα στα μάτια, ας ζητήσουμε την βοήθειά Του και το έλεός Του και τότε να είστε σίγουροι ότι θα ταπεινώσει ο Κύριός μας όλους τους εχθρούς μας.
Διαφορετικά θα λέμε σε λίγο καιρό για την Ελλάδα, ότι λέμε τώρα και για τη Σμύρνη…ότι κάποτε εδώ σε αυτή τη χώρα κατοικούσαν Έλληνες.
Το 1821 δεν ελευθερωθήκαμε μόνο γιατί είχαμε Ήρωες προγόνους, αλλά γιατί ήταν πιστοί στον Θεό και ο Θεός έφερε έτσι τα γεγονότα ώστε τα συμφέροντα των τότε μεγάλων δυνάμεων να συμπίπτουν με τα δικά μας και έδωσαν οι συμμαχικές τότε δυνάμεις το πράσινο φως της ελευθερίας των Ελλήνων. Αυτό πετυχαίνει η μετάνοιά μας.
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...