Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Μαθήματα τρομοκρατίας από μαμά Βορείων Προαστίων...!!

 «Μ’ όποιον δάσκαλο θα κάτσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις», λέει η σοφή λαϊκή παροιμία, που επιβεβαιώνεται πλήρως στην περίπτωση των αναρχοκομμουνιστών ληστοτρομοκρατών με τα καλάσνικοφ!

Η «μαμά Βορείων Προαστίων» (τίτλος βιβλίου της…) Παυλίνα Νάσιουτζικ, λοιπόν, του… σκληρού (ήταν σκληρός και τον έλεγαν… Βιτάμ) Ν. Ρωμανού, έδινε ανενόχλητη μέσα από τη βιλάρα της μαθήματα αναρχοκομμουνιστικής τρομοκρατίας όχι μόνο στο… τρυφερούδι της, αλλά και στα παιδιά όλου του κόσμου, με το βιβλίο της «Ο τρελός δρόμος του έρωτα» (των εκδόσεων Λιβάνη)!

Ιδού ορισμένα χαρακτηριστικά αποσπάσματα και τα συμπεράσματα δικά σας:
«Τέσσερις ώρες όρθια στην πορεία, έγινα ράκος. Γύρισα σπίτι κι έκανα δύο ώρες τζακούζι για να συνέλθω. Πρήστηκαν τα πόδια μου. Πήγε το τρελό και πέταξε πέτρες στους αστυνομικούς. Ίσα που πρόλαβα να την αρπάξω, πριν την ψεκάσουν. Μη γελάς, Μυρτώ, πες για τα νεράντζια που πέταξες στους αστυνομικούς».

«Δεν είναι βαλίτσα, είπε με αηδία η Δανάη, λες και απεχθανόταν ακόμα και να χρησιμοποιήσει τη λέξη. Είναι η καινούργια Louis Vuitton bagage. Τέσσερις κάσκες για τις πέτρες και τέσσερις μάσκες για τα δακρυγόνα».

«Ο Ανάστης. Ο καλοαναθρεμμένος και μοσχαναθρεμμένος της γιος, με τα ιδιωτικά σχολεία, τη μουσική, το σκι, ήταν εκεί με μια βαριοπούλα μεγαλύτερη απ’ το μπόι του κι έσπαγε τη βιτρίνα».

«Η Δανάη φορούσε apres ski μπότες και Jet set μπουφάν με κουκούλα. Α! Και ειδική μάσκα για τα δακρυγόνα που είχε αγοράσει στο Μοναστηράκι».

«Τα παιδιά ήταν εξαγριωμένα αρκούσε μία μόνο λέξη, “μπάτσος” ή “χαφιές”, και κανείς δεν ήξερε τι ήταν ικανά να κάνουν».

«Δολοφονήσατε τη Manolo Blahnik γόβα μου, δήλωσε στον κατάπληκτο αστυνομικό. Το βράδυ έχω πάρτι και μόνο αυτή ταιριάζει με Diane von Furstenberg συνολάκι που έχω διαλέξει. Δολοφονήσατε, λοιπόν, και το πάρτι μου. Μέχρι πού θα φτάσει η δολοφονική σας μανία;»

«Πού μπορεί να απευθυνθεί μια αξιοπρεπής κυρία όταν έχει χάσει το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας, δηλαδή τη γόβα της, και την έχουν τσουβαλιάσει στη ΓΑΔΑ;»

http://elnewsgr.blogspot.gr/2013/02/blog-post_8486.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...