Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Θα νικήσουν τον αντίχριστο... Ζουν ανάμεσά μας!

Γ.Θ: Είναι εκπληκτικό τί ανακαλύπτει κανείς μέσα από τους βίους των Αγίων!
Αυτοί, που πραγματικά ζουν εδώ και αιώνες ανάμεσά μας και που είδαν με τα μάτια τους σχεδόν ολόκληρη την ιστορία της ανθρωπότητας, θα δουν και τον αντίχριστο και θα τον νικήσουν!

Έχουμε αναφερθεί και παλαιότερα στο Έκτακτο Παράρτημα και μάλιστα με λεπτομέρειες για το μελλοντικό αυτό γεγονός (δες ΕΔΩ).
Αυτή τη φορά δημοσιεύουμε τη μαρτυρία του Άγιου Ανδρέα του διά Χριστόν σαλού, ο οποίος σε ερώτηση τού μαθητή του Επιφανίου και μετέπειτα Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως αναφέρει:

"Ο Ηλίας ακόμη ζει και είναι με το σώμα του, αλλά κανείς δεν τον γνωρίζει. Ζει και ο Ενώχ και συναναστρέφεται με πολλούς, αλλά κανείς δεν τον αναγνωρίζει. Ζει και ο Ιωάννης ο Θεολόγος. Υπάρχει και ζει στον κόσμο σαν μαργαρίτης μέσα στον βόρβορο. Αφέθηκε με το σώμα πάνω στη γη σαν αντιπρόσωπος του Ιησού Χριστού, για να τον εξιλεώσει για τις αμαρτίες μας και για να τον αποτρέπει να μας εξαλείψη από τη γη, κάθε φορά που δικαίως οργίζεται βλέποντας τα παραπτώματά μας να πληθαίνουν.
Αρκετοί Άγιοι τούς είδαν. Δεν το φανέρωσαν όμως, εξ αιτίας της απιστίας και της περιεργείας των ανθρώπων. Αυτοί οι τρεις θα ζήσουν μέχρι τη συντέλεια. Θα παλέψουν με τον αντίχριστο, θα τον νικήσουν, αλλά θα φορέσουν και το στεφάνι του μαρτυρίου".

yiorgosthalassis.blogspot.com
(Από το βίο του Οσίου Ανδρέα του διά Χριστόν Σαλού. Εκδόσεις Ι.Μ. Παρακλήτου, σελ. 171)

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...