Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Οι Προφητείες του π.Ανατόλιου

σχόλιο Γ.Θ : Δυστυχώς η μετάφραση δεν είναι ακριβής για αυτό να είστε επιφυλακτικοί στα συμπεράσματα

Ο ψευδοπροφήτης είναι ένα θηρίο που βγαίνει από την άβυσσο.  Το δόγμα του Αντίχριστου θα βασίζεται στο Ευαγγέλιο.  Όλα θα φαίνονται νόμιμα και κανονικά.  θα πραγματοποιηθεί η 8η Οικουμενική Σύνοδος.  Ο ψευδοπροφήτης θα μελετήσει όλες τις θρησκείες και θα δώσει στον καθένα αυτό που χρειάζεται.

 Από το συγκρότημα του Ιουδαϊσμού, του Ισλάμ και του Χριστιανισμού, σχηματίζεται μια ενιαία θρησκεία.  Και τότε ο Χριστιανισμός θα πεταχτεί και ο Ιουδαϊσμός και το Ισλάμ θα παραμείνουν μονόλιθος.

 Ο Αντίχριστος θα έρθει με την ενδυμασία του Χριστού, εντελώς όπως Αυτός, και θα κρυφτεί.  Θα κρυφτεί για τρία χρόνια και μόνο τον τελευταίο χρόνο θα εμφανιστεί, οι Εβραίοι θα τον αναγκάσουν.  Θα θέλει να περάσει τη «Χρυσή Πύλη».

 Ο Ηλίας και ο Ενώχ θα επιπλήξουν πολύ τους ανθρώπους και θα είναι όλοι πολύ χαρούμενοι όταν σκοτωθούν.

 Ο ιερέας Ανατολίοε μίλησε για τους τελευταίους χρόνους: «Όλες οι περιοχές θα υπόκεινται στον Αντίχριστο, δεν μπορείς να κρυφτείς πουθενά.  Μόνο η ταπεινοφροσύνη και η απλότητα θα μπορέσουν να ξεφύγουν από το δίχτυ του.

 Οι πιστοί που θα προσεύχονται με αδιάκοπη προσευχή θα δουν τα πάντα με άλλα μάτια, τα μάτια τους θα είναι ανοιχτά σε όσα συμβαίνουν γύρω τους.  Πολλοί αντίχριστοι έχουν εισέλθει στον κόσμο, αλλά αυτός ο τελευταίος θα είναι ένας άνθρωπος της αμαρτίας, ένας γιος της απώλειας.  Ολόκληρη η άβυσσος θα αναδυθεί και θα ενσαρκωθεί σε αυτήν.

 Ο ίδιος ο Σατανάς θα του δώσει δύναμη φιλικά.  Γιατί αυτός που δεν αναγνωρίζει την εξουσία του Σατανά πάνω στον εαυτό του, δεν έχει εξουσία πάνω του, μπορεί μόνο να δαγκώσει, να αποπλανήσει, να βλάψει.

 Θα είναι κρυμμένος μέσα του και κανείς δεν θα δει τη βαθιά απάτη και την υποκρισία του.  Θα δείξει ταπεινοφροσύνη με τα χρόνια, ευσέβεια, θα αρνηθεί τα βραβεία.  Θα δώσει ειρήνη, θα λύσει τον πόλεμο.  Και οι άνθρωποι θα τον λατρεύουν ως Θεό.

 Ο ψευδοπροφήτης στέκεται ήδη, και ο Αντίχριστος είναι ήδη στον κόσμο.  Αυτά όμως είναι διαφορετικά.  Τους χωρίζει πολύς καιρός.  Ο ψευδοπροφήτης θα ετοιμάσει τα πάντα στον κόσμο για την Ανάληψη του Αντίχριστου, θα του ετοιμάσει θρόνο.  Αλλά κανείς στον κόσμο δεν θα τον αναγνωρίσει.

 Το ευαγγέλιο δεν μας αποκαλύπτεται γιατί δεν ζούμε με αυτό.  Όλοι θα ξέρουμε, αλλά δεν θα καταλάβουμε.  Όσοι θα ζήσουν σύμφωνα με το ευαγγέλιο θα τον αναγνωρίσουν, αλλά θα σταυρωθούν.

 Από αυτό (ο Μπατιούσκα έδειξε γύρω-γύρω) δεν μπορεί να υπάρξει αναβίωση.  Ο Κύριος θα συγκεντρώσει όλους, όπως στην Κοίμηση της Θεοτόκου, στην έρημο.  Και έξω από την έρημο θα είναι μια αναγέννηση και ένας Βασιλιάς.

 Τώρα εισάγεται το ευρώ για να εξισωθούν με κάποιο τρόπο τα σύνορα.  Και έτσι όλα θα οδηγήσουν στο γεγονός ότι ο κόσμος θα φτάσει σε τέτοια ανάπτυξη και ευημερία που όταν έρθει, θα πει: δεν έχουμε παρά να φτιάξουμε ένα βασίλειο, και τότε θα είμαστε ακόμα καλύτερα.

 Οι Άγιοι Πατέρες αναρωτήθηκαν πώς τα κατάφερε όλα μέσα σε τρεισήμισι χρόνια.  Και αποδεικνύεται ότι όλα θα είναι προετοιμασμένα για δεκαετίες, ο Αντίχριστος θα έρθει όταν όλα είναι έτοιμα, το μόνο που μένει είναι να πατήσετε το κουμπί...

 Και οι Εβραίοι... Σταύρωσαν τον Μεσσία... τον Θεό.  Άνθρωποι καταραμένοι από τον Θεό.  Ο Κύριος, όταν ανέβηκε, κοίταξε προς τους ειδωλολάτρες, προς το μέρος όπου θα τον υποδεχόταν...

 Ιερομόναχος Ανατόλιος(1957-2002)

 Πηγή: Милостивые да помилованы будут.  Иеромонах Анатолий», Киев, 2007 год.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...