Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Ο Ολλανδός τραπεζίτης Ρόναλντ Μπέρναρντ που αποκάλυψε τις σατανικές τελετές των ιλλουμινάτι και τις θυσίες παιδιών είναι νεκρός


Ο Ρόναλντ Μπέρναρντ, ο Ολλανδός τραπεζίτης που αποκάλυψε τις σατανικές τελετές των illuminati σε μια σειρά τηλεοπτικών συνεντεύξεων, βρέθηκε νεκρός στη Φλόριντα.

Ο Bernard, ο οποίος ήταν 61 ετών, ζούσε στο Sebring της Φλόριντα το τελευταίο έτος μετά το γάμο με μία Αμερικανίδα. Το γραφείο Sheriff County, δήλωσε ότι ο Ρόναλντ Μπέρναρντ κάλεσε το 911 (για επείγουσα βοήθεια) στις 3:46 μ.μ. λέγοντας ότι χάθηκε μετά την αναχώρησή του για μια βόλτα στις 13:00 στο μονοπάτι της φύσης στο δυτικό άκρο της Sun ‘n Lake στο Sebring.

Περισσότεροι από δώδεκα διασώστες μαζί με τις μονάδες K-9, αεροπορικές μονάδες από τις κομητείες Highlands και Polk, τετράτροχα από την HCSO και η «Επιτροπή Διάσωσης των Ψαριών και της Άγριας Ζωής» της Φλόριντα αναζητούσαν τον Ronald Bernard.

«Το έδαφος ήταν πολύ δύσκολο και οι ερευνητές βρίσκονταν κατά περιόδους σε αδιέξοδο καθώς προσπαθούσαν να εντοπίσουν την τοποθεσία Fernandez», ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

Οι διασώστες εντόπισαν το κινητό του αλλά έδειχνε διαφορετικές θέσεις και ο Bernard κάλεσε αρκετές φορές – λέγοντας ότι η ζωή του ήταν σε κίνδυνο – αλλά συνέχισε να κινείται παρά το γεγονός ότι είχε πει ότι θα μείνει στην ίδια θέση, δήλωσαν οι διασώστες. Η τελευταία επαφή που είχαν οι απεσταλμένοι με τον πρώην τραπεζίτη ήταν στις 6:13 μ.μ.Στις 8:24 μ.μ., το ελικόπτερο της Polk County εντόπισε τον Μπέρναντ, ο οποίος ήταν μπρούμητα σε ρηχά νερά περίπου 300 μέτρα από την τελευταία γνωστή θέση του κινητού του τηλεφώνου και 2,8 μίλια από την είσοδο στο μονοπάτι της λεωφόρου Sun ‘n Lake Boulevard και της λεωφόρου Balboa.

Η αιτία θανάτου θα καθοριστεί από τον ιατροδικαστή.

Ο τραπεζίτης είχε αποκαλύψει ότι του ζήτησαν να θυσιάσει μικρό παιδί σε πάρτι των Illuminati.

Ο Ρόναλντ Μπέρναρντ έσπασε τη σιωπή σχετικά με τις μυστικές πρακτικές και τη θυσία παιδιών σε τελετές της (σιωνιστικής) ελίτ του τραπεζικού κλάδου, περιγράφοντας τις εμπειρίες του σε μια τηλεοπτική συνέντευξη που έγινε viral φέτος την άνοιξη.

Δίνοντας σαφείς λεπτομέρειες για τον τρόπο που οι Illuminati προχωρούν σε θυσίες παιδιών για να δοκιμάσουν και να εκβιάσουν τα μέλη τους, είπε ότι του ζητήθηκε να θυσιάσει ένα παιδί σε ένα πάρτι.

«Είχα προειδοποιηθεί όταν μπήκα σε αυτό – μην το κάνεις εκτός εάν μπορείς να βάλεις τη συνείδησή σου 100% στην κατάψυξη. Άκουσα τον εαυτό μου να γελάει τότε, αλλά δεν ήταν καθόλου αστείο».

«Εκπαιδεύθηκα να γίνω ψυχοπαθής αλλά απέτυχα».

Περιγράφοντας την περίοδο κατά την οποία ο «καταψύκτης άρχισε να δυσλειτουργεί», ο Ρόναλντ ανέφερε επίσης ιστορίες συντριβής εθνικών οικονομιών και χρεοκοπίας εταιρειών.

Οι ενέργειες αυτές οδήγησαν σε αυτοκτονίες και καταστροφές -επιτυχίες που αξίζουν πανηγυρισμό, σύμφωνα με τους συναδέλφους του τραπεζίτες.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Πηγή Οίμος Αθήνα
Πηγή στα αγγλικά News Punch
https://averoph.wordpress.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...