Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Σήμερα γιορτάζει αυτός που δέρνει!

"Σήμερα γιορτάζει αυτός που δέρνει!!!"

Κάθε χρόνο η κόρη του απλού ψαρά έλεγε στον πατέρα της ( ζει και δεν αναφέρω ονόματα ) Πατέρα άστο κάτω αυτό...σήμερα δεν τρώμε! ....Γιατί μπρε δεν τρώμε? Ρωτούσε αυτός...Γιατί σήμερα γιορτάζει αυτός που δέρνει!!!...και ο απλούς ψαράς έσκυβε το κεφάλι και έβγαινε έξω σιωπηλός!
Έτσι δίδασκαν οι Άγιοι τους παλιούς ... με ζωή!
Είχε πει με αυθάδεια πριν χρόνια στην κόρη του ...φεύγοντας για ψάρεμα...."δεν έχει ανάγκη ο Άγιος να τον νηστεύουμε!!" ...Παρά τις αντιρρήσεις της κόρης...πήρε ψωμί και τυρί και έφυγε!
Το βραδύ γύρισε σχεδόν σέρνοντας και τρέμοντας! Έκανε μέρες να βγει από το κρεβάτι του! ...Όταν άρχισε να τρώει...κάποιος άρχισε να τον δέρνει...δεν έβλεπε τίποτα , αλλά έτρωγε ξυλιές!!!Σεβόταν τον Αη Γιάννη μέχρι τα βαθιά του γεράματα!!!!

Σχόλιο ...... τώρα ποιος ή ποιοι έδειραν τον απλό ψαρά δεν γνωρίζω γιατί οι άγιοι αγαπούν.. εικάζω κ μόνον αφού δεν σεβάστηκε τον Τίμιο Πρόδρομο αυτήν την ημέρα μνήμης του - ο Κύριος θα πήρε τη χάρη κ προστασία από πάνω του και βρήκαν τόπο ο αόρατος μισοκαλος του σκότους άρχοντας κ τα όργανα του και τον έκαναν όπως τον έκαναν.

ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...