Από τα βάθη της Ανατολής!
Εδώ δεν υπάρχουν μυστικά!
Για τη ζύμη:
300 g αλευρι για όλες τις χρήσεις
10 ml ηλιέλαιο
1 φακελάκι μαγιά στιγμής (8 g)
30 g κορν φλάουρ
40 g ζάχαρη άχνη
½ κ.γ. μπέικιν
1 πρέζα αλάτι
330 ml νερό ζεστό ( 40°C περίπου)
Για το σιρόπι:
750 g ζάχαρη κρυσταλλική
300 ml νερό
¼ κ.γ. κιτρικό οξύ, (λεμόν τουζού) ή μία φέτα λεμόνι
1 κ.σ. ροδόνερο
Σπορέλαιο για το τηγάνισμα