Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Οργή εκατομμυρίων πολιτών για τα εμβόλια - Εκνευρισμός στο καθεστώς που ψάχνει τρόπους να τους υποχρεώσει

Ο κόσμος έχει οργιστεί για τα πειραματικά εμβόλια και την εμμονή του καθεστώτος να εμβολιάσει με το έτσι θέλω εκατομμύρια πολίτες αλλά και η κυβέρνηση Κούλη δείχνει εκνευρισμένη και πλέον έχει στόχο να πιέσει με κάθε τρόπο τους Έλληνες να εμβολιαστούν με κάθε κόστος ξερνώντας μίσος και απειλές.

Όλα δείχνουν τι το καθεστώς θα προχωρήσει φασιστικά στον "εκβιαστικό εμβολιασμό" παρά το ότι είναι αντισυνταγματικός.

Έτσι μετά το... Freedom Pass (το 150ρι) στους νέους 18 έως 24 ετών, οι φασίστες στέλνουν αυστηρό μήνυμα πως οι ανεμβολίαστοι δεν θα μπορούν να λαμβάνουν μέρος σε μία σειρά δραστηριότητες μέχρι και ότι πιθανά μελλοντικά περιοριστικά μέτρα θα αφορούν μόνο όσους δεν έχουν εμβολιαστεί.

Οι ανακοινώσεις για τα ταξίδια στα νησιά και οι διαρροές ότι αντίστοιχα μέτρα μπορεί να ισχύσουν και για τις διαπεριφαρειακές μετακινήσεις στέλνουν, σύμφωνα με φασιστικά στελέχη, μήνυμα σε όσους είναι διστακτικοί να σπεύσουν να εμβολιαστούν.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο αριθμός των πλήρων εμβολιασμένων παραμένει χαμηλός ιδίως στους νέους, καθώς η δυνατότητα να εμβολιαστούν ή να εμβολιαστούν με σκεύασμα της επιλογής τους δόθηκε πριν από λίγο διάστημα.

Έτσι μόλις το 11% των 18 – 24 ετών έxει εμβολιαστεί πλήρως. Το 22% των 25 – 29 και το 34% των 30 – 34 ετών.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...