Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Απλά μαθήματα βιολογίας για φοβικούς, άσχετους, άπιστους και επικίνδυνους Μητροπολίτες


Απλά μαθήματα βιολογίας



Τα εμβ@λια κατατάσσονται σε συμβατικά και σε εκείνα που περιλαμβάνουν γενετικό υλικό (RNA ή DNA). Η τεχνολογία των συμβατικών εμβ@λίων είναι αρκούντως παλιά και περιλαμβάνει κατά κανόνα την χρησιμοποίηση εξασθενημένων ή αδρανοποιημένων παθογόνων με σκοπό την παραγωγή ειδικών αντισωμάτων και ειδικών λεμφοκυττάρων, ενεργοποιούν δηλαδή τον ανοσολογικό μηχανισμό του ανθρώπινου οργανισμού. Είναι μια μακρόχρονη (περίπου 10 έτη) διαδικασία. Η τεχνολογία των εμβ*λίων γενετικού υλικού είναι σχετικά νέα και περιλαμβάνει την χρησιμοποίηση DNA (δεσοξυριβοζονουκλεϊνικό οξύ) ή RNA (ριβοζονουκλεϊνικό οξύ). Είναι μια πολύ ταχύτερη διαδικασία σε σχέση με εκείνη των συμβατικών εμβ@λίων.

Η σημασία της χρήσης των συμβατικών εμβολίων
Η σημασία των εμβολίων για την προστασία του παιδιού και του ανθρώπου γενικότερα, από πληθώρα νοσημάτων είναι τεράστια. Η μείωση της παιδικής θνησιμότητας και νοσηρότητας παγκοσμίως τις τελευταίες δεκαετίες, είναι βασική αιτία της βελτίωσης της υγείας μεγάλου μέρους του πληθυσμού του πλανήτη μας. Πολλά έχουν να γίνουν ακόμα στον τομέα αυτό, κυρίως στα πιο φτωχά κράτη. Η σημασία των εμβολίων είναι αδιαμφισβήτητη για την προστασία της δημόσιας υγείας. Καθώς όμως μειώνεται η επίπτωση πολλών νοσημάτων, για τα οποία υπάρχει προστασία από κάποιο εμβόλιο, συχνά παραγνωρίζεται η σημασία του εμβολιασμού.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα εμβόλια παρέχουν προστασία από πολλά λοιμώδη νοσήματα, που έχουν σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους σε προηγούμενες γενιές και άφησαν αναπηρία σε άλλους. Το ότι πολλά νοσήματα έχουν εξαφανισθεί στη χώρα μας σήμερα, το οφείλουμε στα εμβόλια.

Τα εμβόλια της τεχνολογίας γενετικού υλικού
Για την Covid-19 σε όλη την Ε.Ε αλλά και σε άλλες χώρες (Η.Π.Α, Αυστραλία κλπ) τα εμβόλια που χρησιμοποιούνται είναι του τύπου RNA (m-RNA, αγγελιοφόρο RNA). Ο κορονοϊός είναι αναπνευστικός ιός και προκαλεί ως σοβαρή επιπλοκή την πνευμονία. Διαθέτει μια πρωτεΐνη του περιβλήματός του που ονομάστηκε ακίδα και σαν τη μύτη της βελόνας τρυπά το κυτταρικό τοίχωμα και προωθεί το γενετικό του υλικό στο ανθρώπινο κύτταρο. Αυτή την πρωτεϊνική δομή προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα εμβόλια. Χορηγώντας RNA του ιού (τα νέα εμβόλια),παρασκευάζουν εντός των κυττάρων την πρωτεϊνική ακίδα του ιού και προκαλούν την παραγωγή αντισωμάτων ώστε όταν ο οργανισμός έρθει σε επαφή με τον ίδιο τον ιό να είναι έτοιμος να τον εξολοθρεύσει.
Δεν έχουν καμμία σχέση τα ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΕΜΒ*ΛΙΑ με τα υποχρεωτικά εμβ@λια που κάνουν οι άνθρωποι μέχρι την ενηλικίωσή τους.τα αντι-covid εμβόλια RNA και DNA κυκλοφορούν με «προσωρινές υπό όρους άδειες» .
Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς (726/2004),οι άδειες αυτές περιλαμβάνουν την παρακολούθηση των αποτελεσμάτων με την χρήση των εμβολίων και την μηνιαία αξιολόγησή τους μέχρι το 2023!!!!!!, που λήγει η περίοδος δοκιμής των εμβολίων αυτών. Μέχρι τότε οι εμβ@λιασθέντες θα χρησιμοποιούται ως πειραματόζωα…για το κέρδος των εταιρειών.
Οι γνωστότερες φαρμακευτικές εταιρείες των, κατά sars-cov-2, εμβ*λίων χρησιμοποίησαν τα κύτταρα αυτά (ΗΕΚ293Τ) στην τεχνολογια των εμβ&λίων.Η ανθρώπινη κυτταρική σειρά HEK 293.προέρχεται από ανθρώπινα εμβρυικά κύτταρα, τα οποία λήφθηκαν από το νεφρό ενός υγιούς θήλεως εμβρύου. Το συγκεκριμένο έμβρυο ‘’ματαιώθηκε νόμιμα’’, δηλ. εκτρώθηκε, σύμφωνα με την ολλανδική νομοθεσία, το έτος 1973, στο εργαστήριο Alex van der Eb στο Leiden της Ολλανδίας. Ας σημειωθεί, ότι για τα εργαστηριακά πειράματα δεν θυσιάσθηκε μόνον ένα έμβρυο, αλλά θυσιάζονται πολλά, ώστε με βάση τις κυτταρικές τους σειρές να πραγματοποιούνται ποικίλα εργαστηριακά πειράματα.
Όπως προκύπτει από τα παραπάνω, η βάση της συγκεκριμένης τεχνολογίας, για την παραγωγή αντί-sars-cov-2 εμβ*λίου, είναι η έκτρωση εμβρύων. Είναι προφανές, ότι τίθεται μείζον βιοηθικό ζήτημα, εφ’ όσον το προσδοκώμενο αποτέλεσμα του εμβολίου και κάθε εμβολίου, με τεχνολογία, που στηρίζεται στην κυτταρική σειρά HEK 293, η σε άλλες ανθρώπινες κυτταροσειρές, (π.χ. Ι-38 και MRC-5) έχει ως προϋπόθεση την άμβλωση. Η Ορθόδοξος Εκκλησία του Χριστού διά τεσσάρων Αγίων Οικουμενικών Συνόδων (Γ’,Δ’, Ε’ και Στ’), αναγνωρίζει τον άνθρωπο ως τέλειον εξ άκρας συλλήψεως. Από τη στιγμή, κατά την οποία συμβαίνουν τα παραπάνω, η ίδια η αξία της ανθρώπινης ζωής εξουθενώνεται, στα άδυτα των εργαστηρίων, και οι βιολογικές μας παρακαταθήκες, όπως ο Δημιουργός τις όρισε, γίνονται αντικείμενο άθεσμων και ανήθικων χρήσεων, από τις διαβρωμένες συνειδήσεις των βιοιατρικών επαγγελματιών.
Ένας σημαντικός προβληματισμός για την ασφάλεια του εμβολίου προέρχεται από τον μικρό χρόνο, που μεσολάβησε μεταξύ της παραγωγής του εμβολίου και της κλινικής χρήσης του. Ο νομπελίστας ιολόγος Λ.Μοντανιέ δήλωσε, ότι ο ιός sars-cov-2, ίσως, δημιουργήθηκε τεχνητά στη Γιουχάν, διότι περιέχει στοιχεία του γενετικού υλικού του HIV (δηλαδή του ιού που προκαλεί το AIDS), τα οποία κωδικοποιούν πρωτείνες, και αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο, όπως χαρακτηριστικά τονίζει. Επισημαίνει, ότι κινδυνεύουμε να δούμε απρόβλεπτες ανεπιθύμητες παρενέργειες, όπως και καρκίνους. Γι’ αυτό και ο ίδιος δεν θα εμβολιασθεί, προτείνει δε άλλου τύπου θεραπείες.
Στο διακινούμενο ερώτημα, για το εάν μπορεί το εμβ#λιο να επηρεάσει το DNA, η απάντηση είναι, ότι αυτό είναι εφικτό. Ομοίως, υπάρχει σοβαρός προβληματισμός, διότι με την αποικοδόμηση του m-RNA, μέσα στα κύτταρα, υπάρχει κίνδυνος να διευκολυνθεί η έκφραση ογκογονιδίων. Πρόβλημα επίσης δημιουργείται και από τις επισυμβαίνουσες μεταλλάξεις του ιού.


πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...