Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Foxnews: «Ή χάνονται οι βασικές σου ελευθερίες, ή εμβολιάζεσαι με Pfizer που δημιουργεί μυοκαρδίτιδες»

Foxnews: «Ή χάνονται οι βασικές σου ελευθερίες, ή εμβολιάζεσαι με Pfizer που δημιουργεί μυοκαρδίτιδες» 

Το Ισραήλ είναι η χώρα πρωτοπόρος σε αρκετά πράγματα που αφορούν τους εμβολιασμούς, καθώς ήταν από τις πρώτες χώρες που εμβολίασε το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού και καθιέρωσε το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Το Foxnews αναφέρεται στο παράδειγμα του Ισραήλ και κρούει τον «κώδωνα» για τους εμβολιασμούς σε παιδιά, αλλά και για όσα ακούγονται περί υποχρεωτικών εμβολιασμών, υποστηρίζοντας σε γενικές γραμμές πως οι «βασικές σου ελευθερίες βρίσκονται σε ζυγαριά».

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως είτε χάνονται οι βασικές σου ελευθερίες, είτε εμβολιάζεσαι με εμβόλια της Pfizer, τα οποία δημιουργούν μυοκαρδίτιδες.

Τον Ιανουάριο, το Ισραήλ έγινε μια απ’ τις πρώτες χώρες παγκοσμίως που χορήγησε το εμβόλιο του νέου κορωνοϊού σε νεαρά άτομα, κάτι που σκοπεύει να ακολουθήσει και η Ελλάδα, στην οποία μέχρι στιγμής δεν προβλέπεται να επιβληθεί υποχρεωτικότητα, ενώ άγνωστο είναι, εάν θα ασκηθούν έμμεσες πιέσεις στα παιδιά και τους γονείς.

Εκείνη την εποχή, το υπουργείο Παιδείας του Ισραήλ είπε ότι το εμβόλιο ήταν απαραίτητο ώστε οι μαθητές να μπορούν να δώσουν εξετάσεις στις τάξεις. Έτσι τα σχολεία κατέστησαν υποχρεωτικό το εμβόλιο και τα παιδιά το έκαναν.

Τι συνέβη όμως μετά, σύμφωνα με αμερικανικό ρεπορτάζ; Ισραηλινοί αξιωματούχοι υγείας δημοσίευσαν μια αναφορά που δείχνει ότι οι εμβολιασμένοι νέοι άνθρωποι και ιδιαιτέρως οι νέοι άντρες ανέπτυσσαν μια δυνητικά θανατηφόρα επιπλοκή, μια φλεγμονή στην καρδιά γνωστή ως μυοκαρδίτιδα, και την εμφάνιζαν σε εξαιρετικά υψηλά ποσοστά!

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η επίπτωση της μυοκαρδίτιδας στους εμβολιασμένους νέους άντρες ήταν κατά 25 ολόκληρες φορές μεγαλύτερη απ’ το συνηθισμένο! Μερικοί απ’ αυτούς πέθαναν!

Ο Dr. Peter Liu είναι ο επικεφαλής επιστημονικός αξιωματούχος στο Ινστιτούτο Καρδιολογίας του πανεπιστημίου της Οτάβα.

Αν οι στατιστικές τάσεις που παρατηρήθηκαν στο Ισραήλ ισχύουν, περίπου 150.000 νεαροί Αμερικανοί θα αναπτύξουν μια δυνητικά θανάσιμη διαταραχή της καρδιάς εξαιτίας των εμβολίων για τον covid.

Όπως σχολιάζει το αμερικανικό ρεπορτάζ, «αυτό δεν είναι κινδυνολογία. Δεν είναι κάποιου είδους θεωρία συνωμοσίας αντιεμβολιαστών. Είναι πραγματικό».

Όπως μεταδίδεται, το πανεπιστημιακό σύστημα της πολιτείας της Βιρτζίνια στις ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι εξαιρέσεις απ’ τα εμβόλια θα ‘ναι σχεδόν ανέφικτες να λάβουν οι φοιτητές. Εξαίρεση «… δεν θα παραχωρείται βάσει μιας φιλοσοφικής, ηθικής ή συνειδησιακής αντίρρησης».


πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...