Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Σε καραντίνα το ζεύγος Άσαντ, βρέθηκαν θετικοί στον covid19. Αν πάθουν το παραμικρό θα αποδειχθεί ότι ο ιός είναι βιoλογικό όπλο που χρησιμοποιούν κράτη για το νο1 πολιτικό στόχο παγκοσμίως!

 Η συριακή Προεδρία με λιτό ανακοινωθέν στο επίσημο fb της ανακοινώνει τη Δευτέρα 8.3.21: Αφότου αισθάνθηκαν ελαφρά συμπτώματα παρεμφερή με αυτά τη μόλυνσης του Covid-19, ο Πρόεδρος Al-Assad και η κυρία Asma Al-Assad υποβλήθηκαν σε διαγνωστικό τεστ PCR, και το αποτέλεσμα έδειξε πως ήταν μολυσμένοι από τον ιό. Γνωστοποιούν δε ότι είναι σε καλή κατάσταση υγείας και σε σταθερή κατάσταση θα συνεχίσουν να εργάζονται κατά την διάρκεια της καραντίνας στην οικία τους όσο θα διαρκέσει η καραντίνα 2 ή 3 εβδομάδες.
Ο Πρόεδρος Al-Assad και η κυρία Asma, εύχονται ασφάλεια και ευημερία σε όλους τους Σύρους και σε όλους τους λαούς του κόσμου κατά αυτού του ιού καλούν τους Σύρους να συνεχίσουν τις προφυλάξεις και τα μέτρα πρόληψης όσο το δυνατό.

Ο πρόεδρος al-Assad και η κυρία Asma χαιρετίζουν όλο το ιατρικό προσωπικό που εργάζεται στην α΄γραμμή για να μειώσει τις συνέπειες σε αυτούς που μολύνθηκαν”.

Αν οι Άσαντ πάθουν το χειρότερο που αποτελούν παγκοσμίως τον πρώτο πολιτικό στόχο παγκοσμίως θα αποδειχθεί εμπράκτως και περίτρανα ότι ο ιός αυτός χρησιμοποιείται και χειραγωγείται από αντίπαλες δυνάμεις..

Κι όλα αυτά ενώ η Συρία είναι στα πρόθυρα προεδρικών εκλογών μέσα στο 2021. Θα βόλευε πολλούς για να μην πω όλους να βγει από τη μέση ανώδυνα ο Πρόεδρος, να μηδενίσουν το κοντέρ και να πάνε σ΄επανεκίνηση!!!

Ήδη τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία όπως το sky news αναμεταδίδουν την είδηση.

dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...