Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Γέρων Χατζηφλουρέντζος: «Θα έρθει η κρίση. Αν δεν το καταλάβει ο κόσμος να στραφεί προς το Θεό θα έρθει μεγάλη κρίση…»


ΑΠO ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ: «Ο Ποδηλάτης του Θεού – Γέρων Χατζηφλουρέντζος»

…Ο παππούς Χατζηφλουρέντζος, σύμφωνα με διασταυρωμένες μαρτυρίες, είπε για τα μελλούμενα:

Ο κόσμος θα αμαρτήσει. Θα προηγηθεί περίοδος ευμάρειας, αλλά μετά θα έρθει μεγάλη κρίση. «Θα έρθει η κρίση. Αν δεν το καταλάβει ο κόσμος να στραφεί προς το Θεό θα έρθει μεγάλη κρίση. Θα κλείσουν ξενοδοχεία και θα μείνουν σπίτια ατελείωτα πάνω στις κολώνες. Μπορεί να κλείσει και τον ουρανό ο Θεός, το νερό, είναι όλα δικά του τούτα». Κι ακόμα, «θα γυρεύετε γαϊδούρια και δεν θα βρίσκετε», υπονοώντας ίσως ότι θα εξαντληθούν τα καύσιμα. Είπε επίσης: «Θα έρθει καιρός που θα σας δίνουν από τη μια (τα χρήματα) και θα σας τα παίρνουν από την άλλη» και «θα έρθει ώρα που θα βλέπετε στους δρόμους να περπατούν πέντε ξένοι και δύο ντόπιοι».

…Μερικοί συγχωριανοί του οι οποίοι άκουσαν τι έλεγε σχετικά με την απελευθέρωση της Κύπρου, μη πιστεύοντας στα λόγια του, του είπαν ότι η Κωνσταντινούπολη τόσα χρόνια είναι υπό Τουρκική κατοχή και ακόμα δεν ελευθερώθηκε και πως τάχα εμείς θα ελευθερωθούμε; (Η Κύπρος)

…«Θα πάνε μέχρις εκεί για να υπογράψουν συμφωνία, αλλά τελικά δεν θα την υπογράψουν. Ο σατανάς θα μπαρκάσει (δηλ. θα βάλει εμπόδια) και έτσι δεν θα υπογράψουν τα χαρτιά. Το πρόβλημα όμως θα λυθεί από μόνο του. Η Τουρκία θα πάει στη Μέκκα να ακουμπήσει».

…«Θα έρθει κι αυτούς η ώρα που θα τα πάρουν πίσω (την Πόλη και άλλα μέρη). Ο Θεός δεν βιάζεται».

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΙΤΕ: >> ΕΔΩ

https://simeiakairwn.wordpress.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...