Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Ὁ καλλιτεχνικός χῶρος βράζει ἀπό κραιπάλη, σέξ καί ἑωσφορισμό! Μέ αὐτούς "παιδαγωγεῖ" ἡ Νέα Ἐποχή τούς νέους καί τόν κόσμο!


Η ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑ SUPER STAR, ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕ
ΤΟΝ CIRO ORSINI. ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.
Ο CIRO ORSINI ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΝ SACHA STONE.
ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ "ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ"...
(ΟΛΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΑΝΑΡΤΩ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ.)
*********************************
ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΩ.
ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΟΙ.
Ο ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ: "ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ
_____


𝗦𝗔𝗖𝗛𝗔 𝗦𝗧𝗢𝗡𝗘: Περιγράφει τον εαυτό του ως "Δόλωμα για τους Illuminati" και ως "μιασάνθρωπος - ναρκισσιστής με υπερδραστήρια επίφυση". Ιδεαλιστής, ροκ σταρ και εθελοντής στο International Tribunal for Natural Justice or ITNJ.

Τί κάνει αυτός ο οργανισμός; Οργανισμός αυτόνομος, που έχει να κάνει με την εμπορία παιδιών και σεξουαλική κακοποίηση αυτών, μέσω καταθέσεων. Στην ουσία ένα λαϊκό δικαστήριο που πάνε μάρτυρες και καταθέτουν.

Επί της ουσίας, "καταπίνει" τα χρήματα και την ελπίδα, όσων νομίζουν πως θα δικαιωθούν. Αν ψάξουμε βαθιά σε αυτή την κουνελότρυπα, θα μάθουμε πώς χειραγωγούνται άπαντες. Όσοι εργάζονται, όσοι πάνε εθελοντικά εκεί και όσοι...ελπίζουν για δικαιοσύνη. "Πρωτεργάτης" σε όλο αυτό είναι ο Sacha Stone.

Και κάτι σημαντικό: κανένας μάρτυρας δεν έλαβε ποτέ ¨προστασία μαρτύρων".

Aπό που κρατάει η σκούφια του: έχει γραμμή αίματος της γενεαλογίας Adams / Rockefeller. Το πραγματικό του όνομα είναι Simon Adams. Ο πατέρας του ήταν ο Sir Walter Adams, μέλος του Ιδρύματος Rockefeller και ο οποίος έχει ένα OBE (τάξη της Βρετανικής Αυτοκρατορίας). Το 1970 στέφθηκε και ως ιππότης για τις "υπηρεσίες του στην εκπαίδευση".

O Sacha κατηγορείται όχι μόνο ως εγκληματίας που εμπλέκεται σε απάτη, ξέπλυμα χρήματος, αλλά και για εμπορία ανθρώπων, πορνεία, παιδεραστία, κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

Είναι και ιδρυτής δύο εταιρειών: του Mosaic Foundation και της Stone Music.

________________________________

𝗖𝗜𝗥𝗢 𝗢𝗥𝗦𝗜𝗡𝗜: Kολλητός φίλος του από πάνω. Εστιάτορας, παγκόσμιος ταξιδιώτης, αυτο-περιγράφεται ως... φιλάνθρωπος και είναι μέλος της αρχαίας Ρωμαϊκής αριστοκρατίας.

Ο Ciro Orsini, ιδρυτής του "Ciros Pomodoro", «άνοιξε το πρώτο του θρυλικό εστιατόριο το 1978, που βρίσκεται στην προνομιακή τοποθεσία του Beau-champ Place Knights-Bridge London. Το εστιατόριό του έχει πλέον franchise σε όλο τον κόσμο και καθημερινά περιβάλλεται με διασημότητες και πολιτικούς.

Η Ελλάδα ήταν μέσα στις χώρες που άνοιξε εστιατόρια και εκεί ιδιοκτήτρια ήταν η "Αννούλα του χιονιά" και οι αδελφοί Πανά.

Από που κρατάει η δικιά του σκούφια: Η οικογένεια Orsini της Ρώμης, η οικογένεια Orsini-Rosenberg της Αυστρίας και η οικογένεια της Βοημίας του Rosenberg ελέγχουν τη Rosicrucian (Ροδόσταυροι) κοινωνία που είναι μια μυστική κοινωνία αλχημιστών. Αυτές οι οικογένειες χρησιμοποιούν όλες το τριαντάφυλλο στο οικόσημό τους, Το Rosicrucian Order ονομάζεται επίσης το Τάγμα του Rose Cross. Η αλχημεία είναι ο χειρισμός της ανθρώπινης ψυχής και της βιολογίας μέσω χημικών.

Ο Domenico "Pepe" Orsini είναι επίσης γνωστός ως ο Γκρίζος Πάπας (γνωστός ως ο Βασιλιάς των Αγίων Ρωμαϊκών Παπικών). Ο πιο ισχυρός άνθρωπος αυτή τη στιγμή σύμφωνα με την Jesuits Order, γνωστός ως Orso και η αρχαία οικογένεια Maximus από τη Ρώμη.

«Στη Ρώμη και στο Βατικανό, δεν υπάρχει κανένας πιο ισχυρός από αυτήν την φιγούρα που είναι πραγματικά ο Γκρίζος Πάπας».

O Ντέιβιντ Ρόθτσιλντ παντρεύεται την όμορφη πριγκίπισσα Olimpia Aldobrandini. Ποιες είναι οι παπικές γραμμές αίματος;

Βακχική Αδελφότητα - Οι πραγματικές 13 Ζωροαστρικές Γραμμές αίματος του Illuminati:

House of Borja – House of Breakspear – House of Somaglia – 𝗛𝗼𝘂𝘀𝗲 𝗼𝗳 𝗢𝗿𝘀𝗶𝗻𝗶 – 𝗛𝗼𝘂𝘀𝗲 𝗼𝗳 𝗘𝘀𝘁𝗲 & 𝗛𝗼𝘂𝘀𝗲 𝗼𝗳 𝗔𝗹𝗱𝗼𝗯𝗿𝗮𝗻𝗱𝗶𝗻𝗶 - House of Conti – House of Chigi – House of Colonna – House of Farnese – House of Medici – House of Gaetani – House of Pamphili.

Αυτές οι γραμμές αίματος των «μαύρων ευγενών» φημολογείται ότι ανήκουν στους TRILLIONS. Το «Βρετανικό» στέμμα του Windsor, όπως οι Rothschilds & Rockefellers υποτάσσονται σε αυτές τις 13 γραμμές του Κρόνου. Είναι η «αληθινή» δύναμη, η εξουσία.

Ο Ciro Orsini υποτίθεται ότι ήταν ο Παγκόσμιος Πρέσβης του ITNJ αλλά παραιτήθηκε λόγω «ζητημάτων εικόνας». Το εστιατόριό του προωθείται σε πολλούς ιστότοπους εμπορίας ανθρώπων που βρίσκονται στη Ρωσία, την Ουκρανία και τα πρώην έθνη της ΕΣΣΔ ως σημείο συνάντησης πλούσιων ανθρώπων και διασημοτήτων, αυτές οι ιστοσελίδες πωλούν και γυναίκες ως νύφες.

Ο Ciro Orsini ασχολείται με τους ηθοποιούς τα μοντέλα, τόσο στο Χόλιγουντ όσο και στο Λονδίνο.

Το κτίριο The Orsini House στο Χάρκοβο, φιλοξενεί επίσης στις εγκαταστάσεις του το "The Penthouse", μια μπουτίκ, ένα beach club spa και ένα νυχτερινό κέντρο - Το είδος της νυχτερινής λέσχης της πορνείας.

Επίσης, ο Ciro Orsini συνδέεται με τους NOSF. Η NOSF είναι ένα VIP κλαμπ μυστικής κοινωνίας που φιλοξενεί πάρτι τύπου "Eyes Wide Shut". Σεξ πάρτι όπου «πρόθυμα» κορυφαία μοντέλα περιμένουν να ικανοποιήσουν τη λαχτάρα των καλεσμένων, «όσο νεότεροι, τόσο το καλύτερο». Δεν ντρέπονται για τις προθέσεις τους, και μάλιστα φτάνουν μέχρι να τιμήσουν τις σατανικές λατρείες όπως το Hellfire Club του Ben Franklin. «Είμαστε μία από τις τέσσερις μυστικές εταιρείες. Στη σύγχρονη εποχή, η αναγέννηση αυτής της μυστικής κοινωνίας, στην οποία βασίστηκε το «Eyes Wide Shut»

Ο Ciro Orsini είναι ένας επιβεβαιωμένος διακινητής ανθρώπων που συνδέεται με τον Ελευθεροτεκτονισμό, τους Ιησουίτες, τους Ροσόσταυρους και το Βατικανό. Ιδρυτής μιας μυστικής κοινωνίας που εξυπηρετεί οργιά για την ελίτ. Παρακολούθησε τους έρανους του Clinton Foundation. Είναι στην παρέα του Πρίγκιπα Άλμπερτ, του Πρίγκιπα Ανδρέα και του Τζέφρι Έπσταϊν. Υπάρχουν πολλά τέρατα που εμπλέκονται στην εμπορία ανθρώπων και ο Ciro είναι ένα από αυτά.
__________________________________________________


𝗔𝗡𝗡𝗔 𝗩𝗜𝗦𝗦𝗜: Υπήρξε επιχειρηματικός συνεργάτης με τον Ciro Orsini. Άνοιξαν μια πιτσαρία Pomodoro στην Αθήνα. Συγκεκριμένα στο Κολωνάκι. Το «Athen's Pomodoro» άνοιξε τις πόρτες του το 2005.

Σύμφωνα με συνεντεύξη στο Αθηνόραμα και τον δημοσιογράφο που είχε πάρει τότε συνέντευξη από τον Ciro Orsini:

"....Ο Ciro εκπέμπει μια απίστευτα θετική ενέργεια με την άνεση ενός καταξιωμένου international star που καταφέρνει να βγάζει από μέσα του τα πιο καλά χαρακτηριστικά του.

Παρ’ όλη την extreme εμφάνισή του, το αισθάνεσαι ότι έχεις να κάνεις με ένα γητευτή των ανθρώπων. Δεν εξηγείται αλλιώς πως τον έχουν εμπιστευτεί και φωτογραφίζονται μαζί του μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του κινηματογράφου, της μουσικής και του… μποξ.

Από πού ν' αρχίσω και πού να τελειώσω… Από τον Ronnie Wood των Rolling Stones και τον Jimy Page των Led Zeppelin μέχρι τον Stevie Wonder, τον Mick Hucknall των Simply Red και την Kylie Minogue, και έπειτα αρχίζει μια ατέρμονη κινηματογραφική λίστα με -βαθιά ανάσα- James Stewart, Nick Nolte, Andy Garcia, Al Pacino, Jon Voight, Arman Asante, Colin Farrel, Oliver Stone, Pamela Anderson, Denis Hopper, Fay Danaway, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stalone, Ursula Andress, Leonardo di Caprio…

Η Άννα Βίσση είναι εκτός συναγωνισμού, καθώς είναι συνεταίρος του Ciro στο αθηναϊκό «Pomodoro». Το μαγαζί είναι σχεδόν έτοιμο, άλλωστε 3, 4 και 5 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένο το επίσημο opening του «Athen's Pomodoro». Αυτή η ιδέα του Pizza Club, που ξεκίνησε το '75 στη Ρώμη για να καταξιωθεί και να δοξαστεί στο Knightsbridge στο Λονδίνο, κάνει πλέον το γύρο του κόσμου. Λος Άντζελες, Αμάν, Ντουμπάι, Κουβέιτ, Άμπου Ντάμπι, Μπαχρέιν, Βουκουρέστι, η Σόφια ανοίγει αυτή την εβδομάδα, το Μαρακές ψήνεται και η Ρωσία, Ινδία, Ιαπωνία ακολουθούν...."

Το "τέλος" του Αθηναϊκού Pomodoro ήρθε το 2009. Η γνωστή τραγουδίστρια αποχώρησε από το εστιατόριο των επωνύμων στο Κολωνάκι και πήρε μαζί της τον ένα εκ των αδελφών Πανά, τον Σπύρο.

__________________

𝗖𝗛𝗥𝗜𝗦 𝗖𝗢𝗥𝗡𝗘𝗟𝗟: Η "Αννούλα του Χιονιά" βάφτισε τον μικρό γιο του Chris Cornell στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Σοφίας στο Λος Άντζελες. Ο Chris Cornell ήταν Αμερικανός τραγουδιστής και μουσικός, o οποίος βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του στο Ντιτρόιτ, στις 18 Μαΐου 2017. Ο θάνατός του κρίθηκε αυτοκτονία δια απαγχονισμού.

Ο Chris Cornell ήταν παντρεμένος με την Ελληνίδα Βίκυ Καραγιάννη (Vicky Cornell), η οποία είναι φίλη με την "Αννούλα του Χιονιά".

Ο Chris Cornell ήταν πολύ δραστήριος για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων.

Γιατί η Vicky Cornell επέλεξε κάποιον όπως η Άννα Βίσσι ως νονά του γιού της;

Γιατί αναφέρεται η Άννα Βίσση, ως η καλύτερη φίλη του Ciro Orsini;

Γιατί είναι συνεργάτες στο Ciro's Pomodoro που βρίσκονται στην Αθήνα;

Δεν γνώριζε για την εμπορία ανθρώπων και τα λουσιφεριανά σόγια;

Το πιο σημαντικό, γνώριζε ο Chris Cornell για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Άννας;

Και ήταν επίσης η Βίκυ συνεργάτης;

Η έρευνά για το θάνατο του Chris Cornell οδηγεί συχνά σε περίεργα μέρη. Η προστιθέμενη πιθανότητα της μαφίας πίσω από το ITNJ να είναι ένας από τους δακτυλίους διακίνησης που έπρεπε να εκθέσει ο Chris ήταν απροσδόκητη.

Η Vicky Cornell ασχολείται με την ιστιοπλοΐα και είναι "διακινήτρια" πολύ νεαρών μοντέλων από τις ΗΠΑ έως τη Μύκονο και το Ντουμπάι. Γνωρίζοντας αυτό, είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι οι Ciro, Anna και Vicky είναι συνεργάτες. Θυμηθείτε, όλα τα ελίτ κυκλώματα, διακίνησης σεξ παιδιών είναι συνδεδεμένα. Η επιχείρηση ιστιοπλοΐας που έχει δημιουργήσει η μαμά της Vicky Cornell στην Ελλάδα, είναι το τέλειο κάλυμμα.

Πηγή:
https://jhmromeo.blogspot.com/2021/02/blog-post_16.html
https://kaiomenivatos.blogspot.com
https://ellasnafs.blogspot.com/2021/02/blog-post_63.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...