Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Πούτιν : Η νέα τάξη πραγμάτων λατρεύει τον Σατανά

 
Ο Πούτιν δήλωσε ότι η ελίτ της Νέας Τάξης Πραγμάτων λατρεύει τον Σατανά και έτσι επιδιώκει η Ρωσία να παραμείνει απέξω από αυτή την κατάσταση. Η πραγματικότητα είναι ότι η Ρωσία και το ιράν είναι δύο λαοί που αντιστέκονται επιτυχώς στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και το κάνουν στο όνομα του Θεού...
Η δήλωση του Πούτιν για τον σατανισμό ήταν αιχμηρή για την παγκόσμια ελίτ,αφού προωθεί τον κοσμικό χαρακτήρα του κράτους.
«Έτσι, θέλετε να λατρεύετε τον Σατανά; Με όλα τα μέσα, θα αφήσω τη Ρωσία έξω από αυτό.
Να είστε βέβαιοι ότι θα είμαι ο χειρότερος εφιάλτη σας.»
Κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου, οι Ηνωμένες Πολιτείες, και μεγάλο μέρος της Δύσης υποστήριξε ότι η Σοβιετική Ένωση ήταν ένα «άθεο έθνος.»Τώρα οι ρόλοι αντιστράφηκαν,αφού η Δύση υπακούει στο Σιωνιστικό καθεστώς. Ο Πούτιν λέει ότι η Ρωσία βρίσκεται στο πλευρό του Θεού.
Η Δύση είναι τα Σόδομα και τα Γόμορα.Η Ευρω-Ατλαντική συμμαχία έχει ξεφύγει από τις ρίζες της και τις Χριστιανικές αξίες.
Οι πολιτικές που ακολουθούνται φέρνουν στο ίδιο επίπεδο μια πολύτεκνη οικογένεια με τους ομοφυλόφιλους,την πίστη στο θεό με την λατρεία στον Σατανά. Αυτή η διαδρομή βαδίζει προς την απώλεια και ο Πούτιν δεν πρόκειται να σας ακολουθήσει.
Η Washington Times ανέφερε στη συνέχεια: «Ο Πούτιν επίσης απεικόνισετη Ρωσία ως ένθερμο υπερασπιστή στις «παραδοσιακές αξίες»ενώ η Δύση βρίσκεται σε ηθική πτώχευση.
Ο κοινωνικός και θρησκευτικός συντηρηρτισμός είναι ο μόνος τρόπος για να αποτρέψει τον κόσμο από το «χαοτικό σκοτάδι.»
Η Ρωσία απαγόρευσε την «ομοφυλοφιλική προπαγάνδα» και ένα άλλο που καθιστά ποινικό αδίκημα την "προσβολή" στις θρησκευτικές ευαισθησίες των πιστών...
Ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν αντιστέκεται.
«Γι αυτό το λόγο η Δυτική προπαγάνδα τον προσβάλλει συνέχεια.»  
 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...