Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Απαιτείται ξεσηκωμός!


Η αποκάλυψη των WikiLeaks είναι συνταρακτική: Ολα όσα φαντασιώνονταν οι Σκοπιανοί αξιωματούχοι πριν από μια δεκαετία σήμερα γίνονται πραγματικότητα με τη βούλα της -απόλυτα εκτεθειμένης στα μάτια του ελληνικού λαού- κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο ιστότοπος που ειδικεύεται στο να φέρνει στο προσκήνιο το παρασκήνιο της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής δημοσιοποίησε εμπιστευτικό έγγραφο (με ημερομηνία 29/07/2008), το οποίο συνέταξε η Τζίλιαν Μιλοβάνοβιτς, που είχε διατελέσει πρέσβειρα των ΗΠΑ στα Σκόπια από το 2005 έως το 2007. Αυτό το έγγραφο μνημονεύει τα σχέδια της τότε σκοπιανής κυβέρνησης και τις αξιώσεις των γειτόνων από την ελληνική πλευρά.

Το 2008 οι Σκοπιανοί ζητούσαν «Βόρεια Μακεδονία» ως ονομασία του κρατιδίου τους και «μακεδονική» εθνικότητα και γλώσσα για να πάρουν... τίποτα από την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή. Σήμερα τα παίρνουν όλα και η κυβέρνηση της χώρας μας παρουσιάζει την πανωλεθρία σαν θρίαμβο και «ταπείνωση» των γειτόνων.

Ολα όσα αναφέρονται στο έγγραφο δικαιώνουν όλους όσοι συμμετείχαν στους πανεθνικούς ξεσηκωμούς των συλλαλητηρίων για το Μακεδονικό και δεν αφήνουν περιθώρια ούτε για δικαιολογίες ούτε για μισόλογα ούτε για ερμηνείες γεγονότων, που δεν βασίζονται στην πραγματικότητα.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. υλοποιεί κατά γράμμα τα σχέδια των Σκοπιανών αξιωματούχων και παραδίδει τα εθνικά δίκαιά μας και τα δικαιώματα του λαού στους επίδοξους σφετεριστές της Ιστορίας μας.

Ολα αυτά είναι φυσικό να εξοργίζουν, αλλά η οργή δεν αρκεί για να ξεπεραστούν τα προβλήματα και τα εμπόδια που αντιμετωπίζει η χώρα. Οπως πάντα, απαιτείται αγώνας για την υπεράσπιση των οσίων και των ιερών μας. Κομμάτι αυτού του διαρκούς και κλιμακούμενου αγώνα είναι και το
συλλαλητήριο του Σαββάτου (8 Σεπτεμβρίου, ώρα 19.00, έξω από το συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» της ΔΕΘ) για το ζήτημα της Μακεδονίας μας.

Οι κυβερνήσεις τις απαντήσεις στις τυχόν... απορίες τους τις λαμβάνουν από τον λαό. Αυτός καλείται να πάρει τις τύχες του έθνους στους ώμους του και να ακυρώσει στην πράξη την κατάπτυστη και μειοδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.


Πηγή: "Δημοκρατία"
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...