Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑΤΟΥΑΖ


Ιστορία 1η
" Το αγαπημένο μου κορίτσι ήταν ένας ήσυχος, ευγενικός άγγελος. Ζουσαμε μαζί για δύο χρόνια, και ετοιμαζομαστε ακόμα και να παντρευτουμε ,

- μας γράφει ο Αλεξέι Βορόνιν του odincova. - και μια μέρα ήταν στο σαλόνι κάνοντας ένα τατουάζ στα οπίσθια της - ένα Τζακ με ένα στιλέτο.
Και ο χαρακτήρας της ξαφνικά άλλαξε δραματικά. Ξεκίνησε με ασήμαντα σκάνδαλα, ζήλευε και θύμωνε λεκτικά. Είναι σαν να την μαχαίρωσε ο διάβολος στον πισινο. Χωρίσαμε.
Τα τατουάζ αλλάζει τη ζωή του 15 % των ανθρώπων που έκαναν ένα τατουάζ. Είμαι Πεπεισμένος για τη δική μου εμπειρία.
 

Ιστορία 2η

Πρόσφατα μου ζητήθηκε να έρθω στο νοσοκομείο gradskuû για να αφαιρέσω το τατουάζ από ένα 15 χρονο παιδί που βρισκόταν σε κώμα - τον θυμάμαι τον Κωνσταντίνο. Φαίνεται ότι κατά την άφιξή μου, οι γονείς του, στο νοσοκομείο είδαν στο γιο τους μια τρομακτική επιγραφή στον δεξί του ώμο: " Ζήσε γρήγορα πέθανε νέος " (στα ρωσικά)
Φαίνεται ότι οι γονείς έστειλαν το αγόρι να ξεκουραστεί στην Κύπρο. Εκεί έκανε το τατουάζ. Μετά από αυτό είναι σαν να έσπασε μια αλυσίδα. Σε δύο μήνες, κατάφερε να φύγει από το σχολείο, μερικές φορές για να πάει στην αστυνομία για χουλιγκανισμό και μαζί του πήρε το αυτοκίνητο του μπαμπά και με ταχύτητα 120 χλμ την ώρα έπεσε σε ένα στύλο. Με τον αερόσακο σώθηκε. Αλλά έσπασε τη λεκάνη και τον γοφό του.
- Φοβόμουνότι με την αφαίρεση ολόκληρου του τατουάζ θα υπάρξουν επιπλοκές. Αποφάσισα να αφαιρέσω μόνο τη λέξη "die" (θάνατος ), η οποία αλλάζει και το νόημα και τότε κάτι παράξενο συνέβει. Το παιδί ήταν αναίσθητο και είχα κάνει επίσης τοπική αναισθησία. Άρχισε να αφαιρώ το τατουάζ, και το παιδί που ήταν σε κώμα ξαφνικά άρχισε να κινεί τον ώμο του και με άλλο χέρι προσπαθούσε να τραβήξει τη συσκευή. Ο σφυγμός ανέβηκε στα 138 χτυπήματα. Εγώ συνέχισα. Το αγόρι ακόμα ένιωθε τα πάντα.
Οι τρεις νοσοκόμες, ο επικεφαλής του γραφείου και εγώ, ειμασταν από πάνω του.
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο ίδιος ο σατανάς τον έχε κυριεύσει και δεν ήθελε να σβήσουμε τα μοιραία λόγια.
Όταν αφαίρεσα το τατουάζ, ο παλμός έπεσε στο φυσιολογικό, και το αγόρι πήγε στην ανάρρωση πολύ γρήγορα.

Ιστορία 3η

Ήρθε σε μένα ένα κορίτσι με κινέζικη σφηνοειδή γραφή. Επίσης στα οπίσθια. - Έκλαψε και παρακάλεσε αμέσως να αφαιρέσω το τατουάζ. Σύμφωνα με την ίδια, έγινε ένα ατύχημα αμέσως μετά το σχέδιο. Σε ένα χρόνο, έχασε τη δουλειά της, γέννησε ένα νεκρό παιδί και άφησε τον άντρα της. Και η τελευταία σταγόνα, που παραλίγο να την οδηγήσει στην αυτοκτονία, έγινε σε ομαδικό βιασμό μεθυσμένων νέων. Το κατάλαβε και έτρεξε να βγάλει το τατουάζ , το οποίο, όπως ανακάλυψα, σήμαινε τη λέξη "δαίμονας". τώρα μένει στο Λονδίνο.


https://apantaortodoxias.blogspot.com 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...