Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ: Πλακώθηκαν στην τουρκική βουλή για τα Ελληνικά νησιά

σχόλιο Γ.Θ : Πιστεύω πως όλοι θυμόμαστε τα προφητικά λόγια του Κυριάκου Τσίτσικα για την τουρκική βουλή και τα Μεγάλα Γεγονότα...

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
 
Κυριολεκτικά χαμός έγινε σήμερα το απόγευμα στην τουρκική βουλή, καθώς άναψε συζήτηση για τα ελληνικά νησιά και νησίδες του ανατολικού Αιγαίου που οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι είναι τουρκικά.

Συγκεκριμένα την συζήτηση άναψε η βουλευτής του Λαϊκού Κόμματος της αντιπολίτευσης, Tanju Özcan, και συνέχισε ο βουλευτής της περιοχής Tekirdağ, (Ραιδεστού), Emre Köprülü, που επιτέθηκαν στην τουρκική κυβέρνηση καταγγέλλοντας την ότι παρέδωσε… «πεσκέσι» τα νησιά αυτά που είναι τουρκικά στην Ελλάδα.
Απάντησε ο υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαούσογλου, ο όποιος ανέφερε ότι τα νησιά αυτά δεν δόθηκαν στην Ελλάδα με την συνθήκη της Λοζάννης αλλά με την συνθήκη των Παρισίων μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, (πάλι καλά που το ήξερε).
Τα πνεύματα όμως άναψαν και άλλο καθώς η δήλωση του Τσαούσογλου δεν θεωρήθηκε επαρκής και οι βουλευτές του Λαϊκού Κόμματος άρχισαν να φωνάζουν, σηκώθηκαν όρθιοι και ήρθαν στα χέρια με τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ, καθώς οι μεν κατηγορούσαν τους δε σαν προδότες.
Δηλαδή με… λίγα λόγια δυο γάιδαροι μάλωναν σε ξένο αχερώνα.
Πέραν όμως τούτου στα σοβαρά δημιουργείται έντεχνα κλίμα έντονης πίεσης προς επέμβαση της Τουρκίας στα ελληνικά νησιά, κάτι που σίγουρα θα ανάψει άλλη φωτιά που πολύ δύσκολα θα σβήσει.
Να είμαστε σε επαγρύπνηση και να πάψουν οι ηλιθιότητες περί φασιστών και περί επικοινωνιακής πολιτικής για την επίσκεψη στην Ρω, και άλλα κουραφέξαλα, γιατί μάλλον έρχεται θύελλα και εμείς… «αγρόν ηγοράζουμε».

http://nikosxeiladakis.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...