Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Yποχωρούν οι Ουκρανοί ! Απελπισμένοι & Τρομοκρατημένοι (vid)

Screenshot_52
Δεκαπέντε Ουκρανοί στρατιωτικοί σκοτώθηκαν, τις τελευταίες 24 ώρες, στις μάχες με τους φιλορώσους αυτονομιστές αντάρτες, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων Αντρίι Λισένκο στο Κίεβο.


«Δεκαπέντε στρατιωτικοί σκοτώθηκαν και 49 τραυματίστηκαν σε 24 ώρες» δήλωσε ο Λισένκο, ο εκπρόσωπος της «αντιτρομοκρατικής επιχείρησης» που διεξάγουν οι ένοπλες δυνάμεις στην ανατολική Ουκρανία, κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

Μάχες συνεχίζουν να μαίνονται στο νοτιοανατολικό τμήμα της περιφέρειας Ντονέτσκ, κοντά στις κοινότητες Κομσομόλσκε, Βασιλίβκα και Ροζντόλνε, όπου σύμφωνα με τον Λισένκο έχει καταγραφεί η παρουσία «ανταρτών και τακτικών στρατευμάτων του ρωσικού στρατού».

Το Κίεβο και δυτικές κυβερνήσεις κατηγορούν εδώ και μια εβδομάδα τη Ρωσία ότι έχει αναπτύξει τακτικά στρατεύματα στην ανατολική Ουκρανία: πάνω από 1.000 στρατιώτες σύμφωνα με το NATO, τουλάχιστον 1.600, σύμφωνα με το Κίεβο. Η Μόσχα διαψεύδει τις πληροφορίες αυτές.

Vice News: Ρεπόρτερ του  κατευθύνθηκε προς Novoazovsk να ερευνήσουν τους ισχυρισμούς της Ρωσικής συμμετοχής, και βρήκε τρομοκρατημένοι πολίτες παγιδευμένοι από το βομβαρδισμό, μαζί με απελπισμένες Ουκρανικές δυνάμεις θυμωμένες  με την έλλειψη του οπλισμού από τους ηγέτες τους στο Κίεβο.

δείτε το  Βίντεο



http://veteranos.gr/ypochoroun-pantou-oukrani-apelpismeni-tromokratimeni-vid/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...